Schrijfcafé op de redactie van een uitgeverij

15-05-2023

HOORNGIDS HOORN | Op het kantoor van de redactie van Godijn Publishing start een schrijfcafé. Omringd door boeken en alles wat erbij komt kijken om deze uit te geven, is het niet moeilijk om inspiratie te vinden voor een eigen verhaal.

Het schrijfcafé is voor iedere schrijver die graag op het kantoor van de redactie van Godijn Publishing wil werken aan zijn eigen verhaal. Er staat een grote schrijftafel waar plek is voor acht schrijvers met hun laptop, pen en papier.

Elkaar inspireren
Regelmatig op maandag- en donderdagochtend kun jij aanschuiven en werken aan jouw verhaal. Het schrijfcafé is geopend van 10.00 – 12.00 uur. Tijdens de inloop en de pauze kunnen schrijvers met elkaar en de uitgever overleggen en elkaar inspireren, waarna er in stilte wordt gewerkt aan het eigen verhaal. Deelname aan het schrijfcafé kost € 7,50 per keer, koffie en thee zijn hierbij inbegrepen. Voor meer informatie en opgave voor deelname, kijk op de website (https://www.godijnpublishing.nl/schrijveninhoorn/schrijfcafe/).

Over de Godijn Publishing
Godijn Publishing is gevestigd aan De Factorij 45K in Zwaag. Uitgever van manuscripten van schrijvers die inspireren en waarin zij geloven. Zonder overtuiging en vertrouwen in de schrijver kun je, volgens hun, als uitgever geen boek op de markt brengen. Deze filosofie werpt zijn vruchten af: zowel het fantasyfonds als het thrillerfonds kent prijswinnaars. Zo is Sønderho van Fedor de Groot 3e geworden bij de VN Publieksfavorieten 2022 en staat hij met Sønderho op de longlist voor de Bronzen Vleermuis en met Novitsjok op de longlist voor de Zilveren Vleermuis, greep Alexander Olbrechts zilver in bij de Zilveren Strop en staat Ramon van Huffelen op de shortlist voor de Bronzen Vleermuis

Schrijfcafe Schrijfcafe