Gasten bij Radio Actueel: Jack van Es (oud-wethouder), Robert Vinkenborg (ÉénHoorn), Hans Schipper (ZZWW)

Zaterdag 20 mei van 11 tot 13 uur op HoornRadio

Zaterdag 20 mei 2023 is het actualiteitenprogramma Radio Actueel op HoornRadio te beluisteren van 11 tot 13 uur.

We begroeten drie gasten: Jack van Es, oud-wethouder te Hoorn, Robert Vinkenborg, raadslid voor ÉénHoorn en Hans Schipper, voorzitter van de stichting Zorg Zoals de Westfries het Wil. Met Jack van Es kijken we terug op de tijd dat de politiek in Hoorn nog niet versnipperd was en over integriteit in de politiek, met Robert Vinkenburg over dreigende stagnatie in woningbouwprojecten en met Hans Schipper over de dreiging van minder  huisartspraktijken en de themabijeenkomst hierover. Daarnaast diverse berichten en muziek.

Presentatie Johan van der Tuin, techniek en muziek Peter Kaarls.

HoornRadio is 24/7 in en rond Hoorn te ontvangen op DAB+ (kanaal 8c) en wereldwijd op HoornRadio Live (https://www.hoorn-online.nl/players/hr.php) en ook via app tunein radio.
Achteraf luisteren kan vanaf 22.30 uur op de dag van de uitzending tot een week daarna op Live Gemist (https://www.hoorn-online.nl/players/lg.php) bereikbaar via de browser van je desktop, laptop, mobiele telefoon en tablet.

Jack van Es, Hans Schipper, Robert Vinkenborg Jack van Es, Hans Schipper, Robert Vinkenborg

Reacties
Reactie: (Hans Bruynsma)
21-5-2023, 10:53
@Bert Putters: Mag ik lachen? Ja, dat mag. Natuurlijk zijn er personen die in Ooster Blokker begraven zouden willen worden. Wat denkt u van mensen die daar geboren zijn en er wonen? En, niet te vergeten. de vele fans die er in Nederland nog zijn van The Beatles. Ooit traden ze met slechts 8 liedjes op in Op Hoop van Zegen (die veilinghal, weet u wel?)

Reactie: (Bert Putters)
18-5-2023, 10:19
Jack van Es: Als u als bewoner geen toestemming geeft voor een begraafplaats in Ooster Blokker ( Wie wil daar nu begraven worden), dan ga ik daar flats neerzetten. Hans Schipper als gedeputeerde van Noord-Holland; Miljoenen uitgegeven voor de Harlingersteiger in Enkhuizen, terwijl die steiger veel minder kostte. De rest van het geld heeft Enkhuizen gebruikt om andere projecten te bekostigen. Ondanks harde bewijzen deze miljoenen gemeenschapsgeld verdedigen in de Provinciale Staten gesteund door de meerderheid van de dictatuur in de democratie VVD,CDA, D'66 en GL