Informatieavond glasvezel voor inwoners Risdam-Zuid

18-05-2023

HOORNGIDS HOORN | Op dinsdag 30 mei organiseert Open Dutch Fiber een informatieavond over de aanleg van glasvezel in Risdam-Zuid. Met de komst van glasvezel kunnen bewoners binnenkort genieten van supersnel internet. Tijdens de informatieavond kunnen vragen worden gesteld over de aanleg van het glasvezelnetwerk, zoals de aanlegprocedure, maar ook over de voordelen van glasvezel en de kosten van een glasvezelinternetabonnement. 

De informatieavond vindt plaats in Wijkcentrum De Huesmolen, Huesmolen 60 in Hoorn. De informatieavond bestaat uit drie verschillende sessies van ongeveer een half uur om zo veel mogelijk mensen de gelegenheid te bieden informatie te ontvangen en vragen te stellen. De eerste sessie start om 17.00 uur, de tweede om 19.00 uur en de laatste om 20.00 uur. 

Presentje
Om te vieren dat de bewoners van Hoorn toegang krijgen tot supersnel internet via glasvezel, krijgen bewoners die de informatieavond bezoeken een presentje. Open Dutch Fiber organiseert de informatieavond in samenwerking met partner T-Mobile. Naast de informatie over de  aanleg zal T-Mobile informatie delen over de verschillende glasvezelabonnementen. Meer informatie over de informatieavond is te vinden op https://opendutchfiber.nl/projects/hoorn (https://opendutchfiber.nl/projects/hoorn) .

Over ODF
Open Dutch Fiber bouwt en beheert glasvezelnetwerken in heel Nederland. Het werkt daarbij samen met gemeenten, nutsbedrijven, woningbouwcorporaties, verenigingen van eigenaren (VvE) en aannemers. De ambitie van het bedrijf is om de komende jaren twee miljoen huishoudens aan te sluiten op het glasvezelnetwerk. Met T-Mobile als eerste grote huurder van het netwerk maakt Open Dutch Fiber het mogelijk dat steeds meer huishoudens toegang hebben tot de modernste infrastructuur en supersnel internet via glasvezel.

Vrouw op bank met laptop Vrouw op bank met laptop

Reacties
Reactie: (Edo van Eekeres)
19-5-2023, 05:51
Juist voor antwoorden op dit soort vragen wordt de informatieavond georganiseerd.

Reactie: (Johan van der Tuin)
18-5-2023, 13:33
Heb je automatisch snel internet e.d. als er glasvezel in je straat ligt? I