1 juni Losse kaartverkoop Schouwburg Het Park

31-05-2023

HOORNGIDS HOORN | Op 16 mei ging de voorverkoop bij Schouwburg Het Park van start. Op 1 juni is er losse kaartverkoop. Maandag 8 mei werd het nieuwe programma gepresenteerd tijdens een uitverkochte Presentatieavond. Westfriesland weet de weg naar het theater weer te vinden.

Peter Heerschop en Viggo Waas presenteerden 8 mei aan ruim 900 bezoekers het programma van theaterseizoen 2023-2024. Onder de noemer ‘Let’s go together’ stonden er veel duo’s op het podium. Want: het is hoog tijd om weer samen naar het theater te gaan! Dat die wil er is werd wel duidelijk: de Presentatieavond was binnen no-time uitverkocht. Het huidige seizoen bleek ook al zo succesvol, in april mocht Het Park de 100.000e bezoeker van het theaterjaar verwelkomen.

Presentatieavond
Eén van de hoogtepunten van de avond was het optreden van Loeki Knol, Edwin Rutten en Ydwer Bosma. Nostalgie vierde hoogtij tijdens hun voorproefje van ‘Kijkbuisvrienden’. Flip Noorman nam afgelopen jaar de Annie M.G. Schmidtprijs in ontvangst voor beste theaterlied. In Het Park zong hij Tom Waits, in het Nederlands. Een visueel hoogtepuntje lag bij de dansers van Oxygen, die de spectaculaire opening verzorgden. De diepte werd niet geschuwd tijdens het voorproefje van toneelvoorstelling ‘Ik zeg toch sorry’ over het slavernijverleden. Frédérique Sluyterman van Loo en Eric Brey van ‘Viva la Diva’ en cabaret duo Blauwe Vinkjes zorgden voor de komische noot.

Nieuwe brochure
Grease hoofdrolspelers Tristan van der Lingen en Danique Graanoogst sieren dit jaar de voorkant van de Park-brochure, die ze dan ook met veel plezier in ontvangst namen tijdens de Presentatieavond. Wie deze week geen brochure op de mat vindt kan een gratis exemplaar ophalen bij de servicebalie van de schouwburg.

Start kaartverkoop
Vanaf donderdag 1 juni om 13.00 uur start de kaartverkoop voor iedereen die één kaart wil kopen. Meer informatie en kaartverkoop via www.hetpark.nl (http://www.hetpark.nl).

Groepsfoto Groepsfoto