Musicalvereniging Westend terug in Het Park met een klassieker

Kaartverkoop '3 Musketiers' gestart

HOORNGIDS HOORN | In 2022 zette de West-Friese musicalvereniging Westend twee succesvolle producties neer. Na ’Stil Verzet’ - dat speciaal voor de vereniging geschreven werd - en het satirische ’Urinetown’, volgt nu een klassieker. In november brengen zij het bekende ’3 Musketiers’ naar de grote zaal van Schouwburg Het Park. De kaartverkoop hiervoor is nu gestart via www.hetpark.nl (http://www.hetpark.nl).

Waar 2022 een roerig en gevarieerd jaar was, met korte voorbereidingstijd van maar enkele maanden voor beide producties, hebben de leden in 2023 voor ‘3 Musketiers’ weer de tijd om de diepte in te gaan. “Nu kan er bijvoorbeeld uitgebreider over achtergrondverhalen en scènes binnen het ensemble nagedacht worden”, aldus voorzitter Kevin Koeman.  

Extra uitdagend
Dit is niet de eerste keer dat de Hoornse musicalvereniging ‘3 Musketiers’ speelt. Ruim 13 jaar geleden, in 2009, zette de vereniging het klassieke verhaal ook op de planken. ”Sindsdien is ons ledenbestand flink veranderd”, licht Koeman toe. ”Voor velen is dit dus een nieuw stuk - en leden die er toen al bij waren, kunnen nu - in een andere rol - een geheel nieuwe invulling aan het verhaal geven. Dat maakt het uitdagend en extra leuk.”

Synopsis ‘3 Musketiers’
’3 Musketiers’ vertelt het verhaal van D’Artagnan, die op weg gaat naar Parijs om daar musketier van de koning te worden. In Parijs ontmoet hij de drie musketiers Athos, Porthos en Aramis. Kardinaal de Richelieu is echter bezig met een sluw plan, samen met Milady de Winter en Rochefort, om zo meer macht te krijgen en koning Lodewijk XIII aan de kant te kunnen schuiven. Hier komen de musketiers achter dankzij Constance, een meisje aan het hof van de koningin. Zij wordt de grote liefde van D’Artagnan, voor wie hij alles op wil geven. Zal hij met haar kunnen trouwen?

Kaartverkoop
’3 Musketiers’, 25 november om 20.00 uur en 26 november om 14.00 uur in Schouwburg Het Park.
De kaartverkoop is nu gestart via www.hetpark.nl (http://www.hetpark.nl).

3Musketiers poster 3Musketiers poster