Stand-up comedians bij 'Hoorn Lacht' terug in Theater Het Pakhuis

Zaterdag 24 juni om 20.30 uur

HOORNGIDS HOORN | Heb je zin in een hilarische avond uit? Ga dan op zaterdag 24 juni om 20:30 uur naar Theater Het Pakhuis waar zes tot acht komedianten voor je gaan optreden tijdens Hoorn Lacht. Alle komedianten gaan nieuwe grappen (op jou) uitproberen. Is het een blijvertje of gaan we deze poging tot een grap nooit meer horen?

Deze comedy night wordt gepresenteerd en georganiseerd door Master of Ceremonie, Said el Hassnaoui (WestSaid). Said is winnaar van de comedy slam en UICF Talent Award. De line-up bestaat uit Nederlandse- en soms Belgische gevestigde namen en aanstormend talent.

Buikspieren trainen
Hoorn Lacht trad een aantal jaar geleden al op met een succesvolle reeks van stand-up comedy nights in Theater Het Pakhuis. Programmeur Janine Slijkhuis is verheugd, dat El Hassnaoui nu weer terugkeert in het theater met zijn grote netwerk aan talentvolle, aanstormende en gevestigde komedianten. Dus, vergeet de sportschool en kom je buikspieren trainen bij Hoorn Lacht. Kaarten zijn te koop via www.pakhuishoorn.nl (http://www.pakhuishoorn.nl).

Beperkt aantal plaatsen
Theater Het Pakhuis wacht op plaatsing van een luchtbehandelingssysteem door de gemeente. Zolang deze niet is geplaatst, zijn er beperkt plaatsen beschikbaar per voorstelling. Daarbij zijn er maatregelen voor ventilatie en wordt de luchtkwaliteit bewaakt tijdens de voorstelling. Zo kan iedereen veilig genieten in ons theater. Reserveer dus op tijd.

Rolstoel
Het is mogelijk om in de theaterzaal rolstoelplaatsen te creëren. Het is belangrijk dat een rolstoel ticket wordt geboekt via de website.

Betalen met de Cultuurstrippenkaart? 
Dat kan! Neem dan even contact op door te bellen naar Theater Het Pakhuis via 0229 247 202 (bereikbaar dinsdag t/m vrijdag 10:00-16:00 uur).www.pakhuishoorn.nl (http://www.pakhuishoorn.nl)

Hoorn Lacht Hoorn Lacht