Neem een kijkje bij Muziekschool Boedijn

30 juni Open Avond en 1 juli Open Dag

HOORNGIDS HOORN | Lijkt het je leuk om eens een muziekinstrument uit te proberen? Ga dan naar Muziekschool Boedijn en ontdek welk instrument bij jou past.

Muziekschool Boedijn heeft al heel veel kinderen en volwassen begeleid in het het aanleren van een instrument, het samen muziek leren maken en het voor het eerst op een podium staan. Veel leerlingen stroomden door naar een beroepsopleiding of maakten er op een andere wijze een belangrijk onderdeel van hun leven van. Daar zijn ze terecht trots op.

Open Avond
Vrijdagavond 30 juni van 19.30 uur tot 21.30 uur staat het team van de popafdeling van Boedijn klaar om al je vragen over muzieklessen en Next Level Pop bandcoaching te beantwoorden. Je kunt zang, piano/keys, basgitaar, gitaar, drums, sound design (synths) uitproberen. Of jam mee met Basement Jam vanaf 20.30 uur.

Open Dag
Op zaterdag 1 juli is er ’s middags om 13.30 uur een openingsconcert, waarbij de docenten hun instrument muzikaal aan je voorstellen. Daarna kan er van 14.00 uur tot 16.00 uur door het hele gebouw worden geproefd van het lesaanbod. Van fluit tot cello, van gitaar tot zang. Ervaar zelf hoe leuk het is om een muziekinstrument te bespelen. Ook kun je terecht voor al je vragen over hun aanbod en lesmogelijkheden. Heb je je favoriete instrument gevonden? Je kunt je dan meteen inschrijven.

Informatie
Voor meer informatie kijk op https://muziekschoolboedijn.nl/ (https://muziekschoolboedijn.nl/) het adres is Noorderstraat 3, 1621 HV te Hoorn.

Muziekschool Boedijn Muziekschool Boedijn