IVN workshop smartphone-fotografie in de natuur

23-06-2023

HOORNGIDS REGIO | Iedereen heeft hem nu bij zich... dat kleine toverdoosje. Je kunt er van alles mee: bellen, mailen, appen, internetten én ook foto’s maken. Voor natuurliefhebbers biedt dit toverdoosje ook de mogelijkheid om plant en dier vast te leggen en het daarna beter te bekijken. Ook is er de mogelijkheid de beleving hiervan real-time te delen.

Maar tja, hoe vang je dat ene moment, dat wat je roert in beeld? In deze IVN-workshop ga je aan de slag om (nog mooiere) foto’s te maken. Er wordt gelet op de inhoud van de foto, de compositie en het licht. Fotograferen in de natuur verhoogt de gevoeligheid en leert je om nog beter te kijken en te focussen. In het Streekbos kun je mooi experimenteren met de theorie. Je krijgt begeleiding van een ervaren smartphone-fotograaf om de mogelijkheden van je smartphone te benutten. Wil je het ook proberen? Geef je dan snel op.

Informatie
Zondag 2 juli van 13.30 tot 15.00 uur bij Bezoekerscentrum IVN West-Friesland, Veilingweg 21A, 1611BN te Bovenkarspel. Je kunt je opgeven via publieksactiviteiten@ivn-westfriesland.nl (mailto:publieksactiviteiten@ivn-westfriesland.nl) vóór zaterdag 1 juli 17.00 uur.
Of via whatsapp: 0624430197. Eigen bijdrage: Leden IVN en KNNV € 2,00. Niet-leden vanaf 12 jaar € 4,00. Kinderen t/m 12 jaar gratis door sponsorbijdrage ABZ Seeds Andijk.

Foto: (met telefoon) Sabine Decnop

Sabine Decnop (@enibasponced) _ Instagram Sabine Decnop (@enibasponced) _ Instagram