Stadsfeesten weer geslaagd

ingevoerd op 17-6-2006

Met een wederom zeer geslaagd stadsgedicht van onze stadsdichter Cornelis Putemmer en een mooi optreden van Musicalkoor Broadway zijn vrijdagavond de Hoornse Stadsfeesten begonnen. De combinatie met een nachtmarkt en vele Oranje-fans leidde in de loop van de avond tot steeds meer Lappendag-achtige taferelen, zonder dat het uit de hand liep. Dit weekend was veel te zien en te horen in de Hoornse binnenstad.


Reacties
Reactie: (Joris)
29-6-2006, 19:18
Ik wist niet dat het bij de stadsfeesten ging om wethouders, raadsleden of mislukte raadsleden. Volgens mij gaat het om burgers die het zonnetje in het water kunnen zien schijnen.

Reactie: (bas)
29-6-2006, 19:12
Willemsma, denk je echt dat er iemand zit te wachten op teksten van een gefrustreerde?

Reactie: (José Kamphuis)
21-6-2006, 08:29
Beste Janet,

Dat houdt natuurlijk niet in dat de andere wethouders er niet waren! Persoonlijk heb ik ook Ronald Witteveen met zijn vrouw zien genieten, en ongetwijfeld zijn er ook anderen geweest die ik toevallig niet gezien heb. Niet iedereen loopt/zit ook op hetzelfde moment op dezelfde plek!
Complimenten trouwens voor de organisatie en alle mensen die optraden, voor deze weer geweldige dagen!

Reactie: (janet willemsma)
20-6-2006, 23:35
ER is altijd wel wat te zeuren. Maar laten we wel wezen: het was een prachtig festijn. Vele mensen hebben genoten van alle festiviteiten, van alle leeftijden, alle gezindten en wat dies meer zij. Het weer zat mee en het was werkelijk fantastisch! Een heel weekend feest. Ik zou het niet graag willen missen. En laat de wethouder toch ook meegenieten; het was wel de enige wethouder die ik in de stad heb gezien!!!

Reactie: (Henk Meijer)
20-6-2006, 16:44
De stadsfeesten waren inderdaad een groot feest en dat was vrijdagavond ook wel te zien toen de betrokken ex-autoverkoper nu wethouder flink aangeschoten op het terras zat te genieten van ’zijn’ feestje.

Reactie: (richard)
19-6-2006, 17:51
ja en zoo heeeft iedreen wat te zeuren.

Reactie: (Mus)
19-6-2006, 12:00
Jammer genoeg worden er voor jongeren niks georganiseerd tijdens de stadfeesten...! Er kon bijvoorbeeld een bekende rapper geregeld worden ofzo, maar nee hoor want volgens Hoorn veroorzaakt dat weer op agressie en gevecht tussen jongeren.

Reactie: (s.deridder)
18-6-2006, 22:59
Helemaal mee eens. Een gemiste kans voor wethouder Van der Maat. Volgend jaar dan maar?

Reactie: (m.verhoeven)
18-6-2006, 21:05
Een mooi festijn, die stadsfeesten, dat is ongetwijfeld waar. Het is alleen te betreuren dat de gemeente tijdens dit driedaagse evenement zo veel gemotoriseerd verkeer toestaat in het centrumgebied, ook in de onmiddellijke nabijheid van de podia. Had de binnenstad voor deze gelegenheid, voor deze ene keer, nou niet kunnen worden afgesloten voor het verkeer? Nu blijft dit beeld op mijn netvlies geprojecteerd: jong meisje, bedreven in het klassieke gitaarspel, doet zaterdagmiddag op het podium op de hoek van Gedempte Turfhaven-Nieuwland vreselijk haar best om de mooiste klanken aan haar instrument te ontlokken, maar niemand kan het horen vanwege het rondscheurend blik en het gepruttel van die akelige scootertjes. Nu weet iedereen in Hoorn intussen dat onze wethouder van cultuur er als verkoper van automobielen bijschnabbelt, maar zou hij er niet wijs aan doen zijn passie voor blik gedurende de paar dagen dat de Stadsfeesten duren op een laag pitje te zetten?