IVN-vaarexcursie in de (fluister)boot natuurlijk

06-07-2023

HOORNGIDS REGIO | Rondom het water van het Streekbos is veel te zien. Is het mogelijk dat  nesten te zien zijn? Zijn de zaden van de gele lis heel bijzonder? Er zullen wel meer vragen naar boven komen als je meevaart met de fluisterboot van het IVN.

De IVN-gids zal je tijdens de vaartocht veel kunnen vertellen over de historie van de polder, de flora en de fauna. Voor deelnemers staat veiligheid voorop, daarom zal er tijdens onweer niet gevaren worden. De boot is niet overdekt, een trui of jas is aan te raden. De fluisterboot voldoet aan alle vereiste vaarvoorschriften en zij nodigen je hierbij uit om mee te varen. Goede vaart!

Informatie
Op zondag 16 juli is de eerste afvaart om 13.30 uur, de tweede afvaart is om 15.00 uur
De vaartocht is voor volwassenen en kinderen De locatie is het Bezoekerscentrum IVN Streekbos Paviljoen, Veilingweg 21A in Bovenkarspel. je kunt daar gratis parkeren. De kosten zijn voor Kinderen onder de 12 jaar gratis (Sponsoring ABZ Seeds). Voor personen vanaf 12 jaar kost het € 5,- . Betalen via QR code of contant in bezoekerscentrum.

Aanmelden tot zaterdag 15 juli voor 17.00 uur bij vaarexcursies@ivn-westfriesland.nl (mailto:vaarexcursies@ivn-westfriesland.nl) onder vermelding van aantal personen en telefoonnummer.

wilskracht streekbos wilskracht streekbos