Expositie Textiel in Beeld in Expoost is grote publiekstrekker

Expositie duurt t/m 27 augustus

HOORNGIDS HOORN | Een maand geleden, op vrijdag 7 juli, opende de expositie Textiel in Beeld bij Expoost. In de afgelopen maand werd de expositie al enorm goed bezocht. Het zal mede zijn gekomen door het slechte zomerweer dat we de afgelopen weken gehad hebben, maar toch: ruim 1300 bezoekers in een maand tijd is voor Expoost een geweldig resultaat. Topdag was woensdag 26 juli, toen de expositie samenviel met de grote Weversmarkt in de Hoornse winkelstraten. 

Alle bezoekers zijn het er roerend over eens: de expositie is absoluut de moeite waard. ”Nooit geweten dat textielkunst in zoveel prachtige vormen en technieken bestaat, geweldige expo!”, meldde een bezoeker in het gastenboek. 

Er is dan ook veel te zien. De expositie toont het werk van 9 kunstenaars: Monique Aubertijn, Anna van Bohemen, Anneke Copier, Noëlle van der Hagen, Helma van Kleinwee, Gea Korpel-Beskers, Marijke Leertouwer, Claudio Varone en Hetty de With. Zij verrassen en verwonderen de bezoeker door hun grensverleggend werk, dat inspireert en de verbeelding prikkelt. Waarin naast textiel ook gespeeld wordt met materialen als hout, papier of ijzer. In klein formaat maar ook in monumentale werkstukken. Waarin bewogen verhalen verteld worden in kleuren, vormen en textuur. 

En dan te bedenken dat de expositie nog duurt t/m 27 augustus. Komt dat zien!

Expoost is geopend woensdag t/m zondag 13.00-17.00 uur 

Entree is gratis
Nieuwsteeg 42, Hoorn www.expoost.nl (http://www.expoost.nl)

Textiel in Beeld grote publiekstrekker Textiel in Beeld grote publiekstrekker