Gerard Hubers weg bij Hollandia

16-08-2023

HOORNGIDS HOORN | Gerard Hubers vertrekt na twaalf jaar bij HVV Hollandia. In die periode was hij vicevoorzitter, voorzitter en verenigingsmanager. De afgelopen vier jaar hanteerde hij de voorzittershamer tot hij 1 juni jl. werd opgevolgd door Erik Oudshoorn. Daarna bleef Hubers nog in functie als verenigingsmanager.

“Het is een moeilijke beslissing geweest die ik moest nemen omdat Hollandia toch wel in mijn hart zit en mij heel veel voldoening heeft gegeven. Ik heb goede en slechte tijden meegemaakt bij Hollandia. Vooral de laatste vier jaar waren voor mij en mijn medebestuurders tropenjaren en hebben mij veel lichamelijke energie gekost”, geeft Hubers als verklaring.

Het bestuur van Hollandia bedankt Gerard voor al zijn inspanningen in de afgelopen jaren. De tijd en energie die hij in de club heeft gestoken is enorm geweest en ging veel verder dan wat van een vrijwilliger gevraagd mag worden. Gerard Hubers wordt per 1 september als verenigingsmanager opgevolgd door Johan Ramkema. Hij staat te boek als een echte Hollandiaan en was als manager werkzaam bij Deen en DekaMarkt.

Bron: HVV Hollandia

Foto Facebook G.J. Hubers Foto Facebook G.J. Hubers

Reacties
Reactie: (Hans Bruynsma)
17-8-2023, 10:36
Hollandia:Wijd en zijd bekend. Toen ik jaren '80 middels de "overloop" naar Hoorn verhuisde, was het eerste dat een chef Personeelszaken zei: Hoorn = Hollandia. Die kennis geldt trouwens voor meer Amsterdammers