Gerard Hubers nieuwe verenigingsmanager Zwaluwen’30

01-09-2023

HOORNGIDS HOORN | Halverwege vorige maand maakten we al bekend dat Gerard Hubers na twaalf jaar zou vertrekken bij HVV Hollandia. In die periode was hij vicevoorzitter, voorzitter en verenigingsmanager. De afgelopen vier jaar hanteerde hij de voorzittershamer tot hij 1 juni werd opgevolgd door Erik Oudshoorn. Daarna bleef Hubers nog in functie als verenigingsmanager.

Gerard Hubers zal per 1 september de overstap maken naar Zwaluwen’30 waar hij al eens een tiental jaren algemeen voorzitter van was. Dat was in de periode 2001-2012. Hierna ging hij naar Hollandia, waar hij tussen 2012 en 2023 o.a. vicevoorzitter, voorzitter en verenigingsmanager was. Buiten deze activiteiten is Gerard Hubers o.a. nog ambassadeur voor de KNVB en Waarnemer Betaald Voetbal. Een voetbalman in hart en nieren, die dus weer terugkeert bij Zwaluwen’30.

Opnieuw naar Zwaluwen’30
Bij Zwaluwen’30 wordt hij per 1 september de ondersteuner van het bestuur als verenigingsmanager in de diverse taken op organisatorisch en administratief gebied. Hij is voor Zwaluwen’30 ook de contactpersoon naar de KNVB. Verder zal hij zich o.a. bezighouden met organisatie (leden)vergaderingen, evenementen, vrijwilligerszaken (waaronder coaching), vraagbaak voor ouders en leden. Dit alles ter ondersteuning en advisering van het bestuur in algemene zin.

Gerard Hubers ondertekening overeenkomst met Zwaluwen’30 Gerard Hubers ondertekening overeenkomst met Zwaluwen’30

Reacties
Reactie: (Jan J Dijkstra)
3-9-2023, 19:20
DE meeste voetballiefhebbers hadden gehoopt dat Zwaluwen 30 met Gerard Hubers de overloop naar Hollandia een goede Fusie zou ontstaan.Maar het goede cement ontbrak Jammer.Voorzitter scheidsrechtersvereniging West-friesland.