Resultaten voetbal weekend 30 september / 1 oktober

In de 69e minuut werd het stil in het Julianapark

HOORNGIDS HOORN | Hollandia speelde zaterdagavond voor de eerste keer in de geschiedenis tegen SV Huizen. Hollandia begon voortvarend in het eerste half uur en zette druk op de compact spelende ploeg van trainer Arnold Klein. Hollandia kreeg enkele uitgespeelde kansen maar het vizier stond niet op scherp. De rust werd bereikt met een brilstand dankzij een fantastische redding van doelman Dirk Bakker van Hollandia.

De tweede helft eenzelfde spelbeeld. Hollandia probeerde het wel maar de bal belandde niet in het Huizen-doel van Olivier Pabon. In de 69e minuut was het Dennis Lamme die de bal, na een corner in een piepklein gaatje bij de tweede paal in het doel van Hollandia werkte. Met nog goed 20 minuten te gaan probeerde Hollandia trainer Lars Keppel het tij te keren met enkele wissels en omzettingen. Helaas mocht dat niet helpen om een nederlaag tegen te gaan in eigen huis.
Volgende week zaterdag wacht AVV Swift op het Olympiaplein in Amsterdam, waar de ploeg van Lars Keppel en assistent Stefan Kaaij zich moet revancheren. Deze wedstrijd begint om 14.30 uur.
Hollandia: Dirk Bakker, Romeo Fecunda (71e Dirk de Jong), Delano Woud, Mees Manshanden, Sem Biezen (87e Milan Schipper), Dennis Jansen, Niels Koster, Enes Kar, Encho Margaritha, Bart Spil en Mouad Ben Chekh (81e Stan Prins).
Verslag en foto: Peter van Lobberegt
===========================================================================

Always Forward – sv Enkhuizen 2–0

Always Forward heeft in zijn eerste thuiswedstrijd van de competitie een overwinning behaald tegen sv Enkhuizen. Net als vorige week bij Spartanen gebeurde dat met de cijfers 2 – 0. De spanning bleef lang gehandhaafd, want de tweede treffer kwam pas kort voor het einde op het scorebord.

De eerste twee gevaarlijke momenten in de wedstrijd deden zich voor bij het Enkhuizer doel en beide malen was Floris Coffeng het eindstation van de aanval. De doelman van de bezoekers pareerde diens eerste, in de tweede minuut uit scherpe hoek afgevuurde inzet,  en de tweede, mogelijk gemaakt door een goede actie van Joeri Kerkhoven op links, verwerkte hij tot corner.
In de tiende minuut zorgde Enkhuizen voor de eerste keer in de wedstrijd voor dreiging aan de overkant van het veld met een vrije trap waaruit een hoekschop ontstond. Hieruit werd de bal van voorbij de tweede paal voor het Forward-doel terug gekopt, maar vervolgens weggewerkt.
De volgende drie doelpogingen van de thuisploeg kwamen alle op naam van Nick Bot. Zijn schoten gingen echter achtereenvolgens over – na balverovering door Danilo v.d. Woude – naast – uit een pass van Remco Loos – en tegen het muurtje – bij een vrije trap van zo’n 25 meter van het Enkhuizer doel. Tussen deze bedrijven door behoefden Cemil Zaal, Terence Alberg en Nick Bot een oplapbeurt. Allen konden het spel hervatten, maar Cemil Zaal zou later in de wedstrijd met een kneuzing aan zijn heup de strijd toch moeten staken.
Een uitstekende ingreep van Gilles Duiveman McEwan maakte een dreigend ogende aanval van Enkhuizen onschadelijk. Balverlies in de Enkhuizer defensie leidde in de 32e minuut tot een goede mogelijkheid voor Forward, maar de eindpass richting Floris Coffeng ging helaas net achter hem langs. Na balverlies in de eigen gelederen ontsnapte Forward zes minuten later aan een achterstand. Via zijn handen en de lat vloog het harde schot over het doel van Niels Post.
In de slotfase van de eerste helft zag Remco Loos een schot uit de rebound van een vrije trap knap gestopt door de Enkhuizen-doelman. Kort daarna ging de bal uit een schot van Nick Bot  via het lichaam van een tegenstander recht omhoog. Toen de bal weer bij de grond kwam werkte Remco Loos hem in samenwerking met Danilo v.d. Woude tegen de touwen, maar helaas gebeurde dat in buitenspelpositie. In de toegevoegde speeltijd stuitte Joeri Kerkhoven, na een combinatie met Remco Loos, op de laatste Enkhuizer verdediger en werden schoten van Nick Bot en Lucas Laan geblokt door verdedigers die zich in de baan van de bal wierpen.

Tweede helft
Ook in het tweede bedrijf volgde al snel na de aftrap de eerste doelpoging van de thuisploeg. Een schot van Cemil Zaal, na een door Nick Bot kort genomen vrije trap, krulde om het doel heen. Enkele minuten later werkte Niels Post buiten zijn strafschopgebied een diepe pass weg met een kopbal.
Cemil Zaal werd in de 54e minuut vervangen door Clyde Limbach en Joost Ruttenberg kwam in het veld voor Remco Loos. Lucas Laan besloot een knappe actie bij de punt van het Enkhuizer strafschopgebied met een schot dat niet giftig genoeg was om de doelman van de bezoekers echt in problemen te brengen. Twee minuten later kwam Forward op voorsprong. Nick Bot liet een fabuleuze actie, waarin hij twee tegenstanders passeerde, volgen door een perfecte pass op Danilo v.d. Woude, die op zijn beurt de Enkhuizer doelman omspeelde en uit een vrij scherpe hoek de 1–0 liet aantekenen. Twee minuten later leek Danilo v.d. Woude de marge te verdubbelen toen hij, in een prachtig uitgevoerde counter, na een flitsende combinatie met Joeri Kerkhoven en Joost Ruttenberg het net trof, maar helaas werd de treffer wegens buitenspel geannuleerd. Joeri Kerkhoven werd kort hierna gewisseld voor Jefrey de Moel.
Nadat twee vrije trappen van de bezoekers kort na elkaar resp. werden weggewerkt door Jurgen Adamus en royaal over het Forward-doel gekopt volgde een mooie combinatie tussen Lucas Laan, Nick Bot en Jefrey de Moel met als sluitstuk Floris Coffeng, wiens schot via een Enkhuizer lichaam een corner opleverde. Uit de rebound hiervan werd Nick Bot door middel van een overtreding gestuit, waarna Gilles Duiveman McEwan de bal uit de toegekende vrije trap tegen het opgetrokken muurtje dreunde. Enkele minuten later kregen de bezoekers een vrije trap te nemen. Weer was het  Jurgen Adamus die de bal wegwerkte, maar de aanval ging door en leidde tot een door Gilles Duiveman McEwan geblokt schot en uiteindelijk, na een teruglegger, met een royaal over en naast het doel van Niels Post verdwijnend schot.
Een kwartier voor tijd maakte Lucas Laan plaats voor Hicham Uad. In de slotminuten van de wedstrijd bediende Nick Bot op fraaie wijze Joost Ruttenberg, die helaas op de bal stapte bij zijn poging de laatste Enkhuizer verdediger uit te kappen. Bij zijn volgende poging een tegenstander in het strafschopgebied te omspelen, nu uit een door Terence Alberg ingeleide aanval, werd Joost Ruttenberg gevloerd. Danilo v.d. Woude verzilverde de toegekende strafschop en besliste daarmee de wedstrijd (2–0).
In de blessuretijd voorkwam Jurgen Adamus met een prima ingreep een kans voor de bezoekers. Even later kwam er alsnog een kans, zelfs de beste in de hele wedstrijd voor de Enkhuizenaren, maar de aanval werd besloten met een schot dat rakelings langs het Forward-doel vloog. Het slotakkoord was voor Forward. Nadat Hicham Uad net buiten het Enkhuizen-strafschopgebied was gevloerd, gaf Nick Bot zijn krullende inzet uit de toegekende vrije trap iets te veel hoogte mee.

Always Forward – sv Enkhuizen 2–0 (0- 0). 59, v.d. Woude 1–0; 88, v.d. Woude (strafschop) 2–0.
Always Forward: Niels Post, Terence Alberg, Gilles Duiveman McEwan, Cemil Zaal, (54, Clyde Limbach), Jurgen Adamus, Lucas Laan (74, Hicham Uad), Nick Bot, Floris Coffeng, Joeri Kerkhoven (62, Jeffrey de Moel), Remco Loos (54, Joost Ruttenberg) en Danilo v.d. Woude.
Verslag: Hans Smit
Hercules Zaandam verliest al in de eerste 10 minuten van RKEDO

Bij het begin van de wedstrijd RKEDO - Hercules Zaandam werd er een minuut stilte gehouden vanwege het overlijden van de moeder van reservedoelman Rick Booy. RKEDO ging voortvarend van start. Coach Yotti Papamelodias van RKEDO zei na afloop dat hij al veel tegenstanders uit deze niet Westfriese 3e klasse had geanalyseerd. Het was te zien in de eerste 10 minuten.

Trainer Eric Heerings vond dat zijn manschappen werden overrompeld. In het begin begonnen ze fysiek uitstekend. Dit resulteerde in twee doelpunten. Eerst was het Chris van der Heijden die Terry Bosma passeerde: 1-0. Even later was het Thijs Rus die keihard inschoot. Hij kreeg de bal uit een hoekschop en Hercules Zaandam reageerde niet adequaat: 2-0. Daarna was de geest uit de fles en hervonden de Zaankanters zich. De fusieclub (VVZ/PSCK) Hercules Zaandam kreeg kansen. Zelfs gaf de goed leidende scheidsrechter Jordi Wals uit De Rijp terecht een strafschop vanwege het neerleggen van aanvaller Rein Kok. Kevin Wijndal stond oog in oog met doelman Jippe Giling  van RKEDO, maar miste jammerlijk. Wijndal zei achteraf dat de bal in een kuiltje lag, maar dat scheidsrechter Wals wilde dat de bal exact op de stip diende te liggen. De niet bijster hard ingeschoten bal van Wijndal werd gestopt door doelman Giling, die daarme zijn reputatie waarmaakte. Hij heeft vaak een aandeel in de overwinning van zijn club.
Hercules Zaandam kreeg veel kansen, maar zoals gezegd vonden zij regelmatig Giling op hun weg. Al had de streep van Jacco Veldhuisen meer verdiend. Zijn schot ging rakelings naast. Na rust liepen bij zowel RKEDO alsook bij Hercules Zaandam de aanvallen beter. De kansen werden door RKEDO niet benut. Hercules Zaandam had de pech dat het schot van Emre Bilgin uit de tweede lijn op de lat uiteenspatte. Even later schoot hij in bijna dezelfde situatie de bal met een streep voorbij Giling: 2-1.
Hercules geloofde er weer in en de vele supporters, ondanks dat RKEDO is ingedeeld in de ’andere’ 3e klasse, genoot volop van het vertoonde spel van de beide kemphanen. Ondanks dat een aantal RKEDO-spelers er helemaal doorheen leek te zitten kreeg Chris van der Heijden, de maker van de 1-0, de bal. Hij lepelde die naar de toen nog spelende wingback Mathijs van der Veer, die over grote afstand naar het doel van Hercules Zaandam liep en scoorde: 3-1. Net voor het einde een identieke situatie en opnieuw was het Mathijs van der Veer, die nu als buitenspeler functioneerde en door een fout in de verdediging van de Zaankanters de 4-1 scoorde.
Dat Redouan Magouz in blessuretijd nog 4-2 liet aantekenen was voor de statistieken. Trainer Eric Heerings van Hercules vond wel dat zijn spelers strijd hadden geleverd. Met enig geluk was het kwartje anders gevallen. Ook Papamelodias was het daar mee eens. Maar geluk dwing je af zei hij na afloop.
Volgende week de derby in de Zaanstreek Hercules Zaandam – WSV’30. Zij wonnen thuis van Alcmaria Victrix. RKEDO speelt opnieuw thuis tegen vv Bergen, dat VSV met 3-2 heeft verslagen.
Verslag en foto: Bert Putters
Wartburgia - Zwaluwen’30, een wedstrijd met twee gezichten, eindigt met ruime winst voor Zwaluwen’30 (1-4)

Bij het Amsterdamse Wartburgia, een oude tegenstander van vele jaren terug, zullen ze zich afvragen wat er in het eerste half uur van de wedstrijd gebeurde. Bij Zwaluwen’30 ging in de defensie en op het middenveld in deze periode veel mis zonder dat Wartburgia hiervan profiteerde. Al in de 2e minuut moest doelman Tobias Droomers redding brengen op de lijn door een hoge bal alsnog te onderscheppen.

In dezelfde minuut mocht ook Leon Schipper uithalen voor een uitstekend schot in de bovenhoek. De keeper van Wartburgia deed alles goed bij deze bal. In de 4e minuut een mislukte uitloopactie van Tobias Droomers ver buiten zijn 16 metergebied. Het schot van afstand door de thuisclub kon op de lijn worden gestuit.
Een schot van Jim Nelen in de 8e minuut kon nog door een Wartburgia-teen tot hoekschop worden verwerkt. In de 10e minuut opnieuw een misverstand in de Zwaluwen’30-verdediging. Met veel kunst en vliegwerk kon de bal worden weggewerkt. Wat was er aan de hand bij de onderlinge afstemming in verdedigend opzicht? Jervid Devid en Lasse Pioch kregen aan de andere kant in de 17e en de 20e minuut een goede mogelijkheid; ook de verdediging van Wartburgia was niet het sterkste deel van het team.
In de 22e minuut ontsnapte Zwaluwen’30 opnieuw aan een achterstand; opnieuw inleveren van de bal bij de tegenstander en deze speler had de pech dat zijn hoge bal op de lat eindigde en daarna kon worden weggewerkt. In de 30e minuut een prima actie van Jim Nelen over links. Hij liet zijn directe tegenstander zijn hielen zien en wist met een goede voorzet Diovaris Balentina te bereiken in de spits. Dio draaide weg van zijn tegenstander en scoorde met een strak schot onder de doelman door de 0-1.
Vanaf dit moment in de wedstrijd had Zwaluwen’30 het initiatief. Het team stond beter en de linies sloten sneller aan bij de omschakeling. Dit bood Jerven Devid een kans. Zijn schot ging van dichtbij over. In de 33e minuut joegen Jorg Ooievaar en Samet Cetin beiden op de laatste man van Wartburgia. Samet Cetin kwam in vrije positie na het veroveren van de bal en schoot prima in vanaf rand 16 voor de 0-2. In de 45e minuut kwam dezelfde Samet Cetin door een prima actie van Jim Nelen over links geheel vrij voor de doelman. De bal op maat van hem op Samet ging langs de verkeerde kant van de paal. Einde van een enerverende eerste helft.

Na de rust was Bilal el Guennouni in het veld gekomen voor Anthony Sabajo. In de 50e minuut werd Wartburgia’s linkerspits van afstand uitstekend bediend en hij mocht doorgaan tot ruim buiten het 16-metergebied van Zwaluwen’30. Hij kreeg zelfs de gelegenheid, door het verre uitkomen van Tobias Droomers, een ver, succesvol schot te doen op het Zwaluwen’30-doel. Stand 1-2. In de 55e minuut mocht, op zijn beurt, Jerven Devid over rechts doorgaan op een diepe bal vanaf het Zwaluwen’30-middenveld. Hij was niet meer te achterhalen door de verdediging van Wartburgia en schoot de bal prima in bij de verre paal voor de 1-3. Vanaf dat moment dicteerde Zwaluwen’30 de wedstrijd en kwam niet meer in de problemen. Wartburgia geloofde er kennelijk niet meer in. Een schot van Diovaris Balentina richting bovenhoek werd in de 62e minuut nog goed verwerkt door de doelman van Wartburgia.
In de 73e minuut kwamen Kayra Kaplan en Thom Nelen in het veld voor Leon Schipper en Lasse Pioch. Davey Jansen kwam voor Bekir Kadioglu. Uit een corner in de 74e minuut wist de vlak daarvoor ingevallen Thom Nelen met een prima kopbal van dichtbij de 1-4 aan te tekenen. Roy Honingh kwam in de 80e minuut nog voor Jim Nelen in het veld. Het laatste kwartier kon schriftelijk worden afgedaan. Zwaluwen’30 controleerde en Wartburgia kon niet meer. Zo eindigde een merkwaardige wedstrijd in een duidelijke Zwaluwen’30-overwinning met 1-4. Maar daar zag het, zeker in de beginfase, niet naar uit.

Opstelling: Tobias Droomers, Bekir Kadioglu (73e Davey Jansen), Calvin den Boer, Samet Cetin, Diovaris Balentina, Leon Schipper (73e, Kayra Kaplan), Jorg Ooievaar, Jerven Devid, Anthony Sabajo (46e, Bilal el Guennouni), Lasse Pioch (73e, Thom Nelen), Jim Nelen (80e, Roy Honingh). Geel: Jorg Ooievaar.
Verslag: Leo van der Voort

Alw. Forward (zat) 1 – Olympia Haarlem 0 – 0

Always Forward (zat.) heeft zaterdag in de thuiswedstrijd een uiterst zwaar bevochten doelpuntloze remise kunnen bereiken tegen Olympia Haarlem. De promovendus uit de derde klasse B was waarschijnlijk de beste opponent die Forward in zijn bestaan tot nu toe in een competitiewedstrijd is tegengekomen. De Haarlemmers werden in het vorige seizoen kampioen in de derde klasse B. De cijfers waarmee dat gebeurde waren bijna even indrukwekkend als die waarmee Always Forward de titel in de derde klasse A in de wacht sleepte.

Voor het lopende seizoen versterkte Olympia zich behoorlijk met spelers die overkwamen van o.a. Heerenveen JO18, tweededivisionist Lisse en derdedivisionist TEC. De ploeg kan als een serieuze gegadigde voor het kampioenschap worden beschouwd. De bezoekers domineerden vrijwel de gehele wedstrijd, maar dankzij het feit dat de Forward-verdediging solide in elkaar zat en ook omdat de Haarlemmers verzuimden enkele goede mogelijkheden te verzilveren, wist de thuisploeg de nul achter te handhaven.

In de formatie van Forward die aan de aftrap stond, waren verscheidene veranderingen te noteren in vergelijking met de ploeg die vorige week aan de wedstrijd tegen Zwaluwen ’30 begon. Jimmy Bouwhuis bezette de rechtervleugel van de verdediging, Nick de Wit was terug van weggeweest en nam zijn plek in het centrum ervan naast Darren Johnstone in, en op links opereerde Yannick Kuijpers. Het middenveld werd bezet door Jelle Huitema, die vorige week eveneens ontbrak, Boyd Stevens en Jouke Huitema. Het aanvalstrio werd gevormd door Kevin van Gasteren, Dennis van Tricht en Joep Rive, die op links een groot ‘operationeel gebied’ bestreek, omdat Leon Machielse niet beschikbaar was. Lorenzo Ebecilio zat zijn wedstrijd schorsing uit en Perry Vlasman nam plaats in de dug-out. Daar bevond zich ook Eelco Zeinstra, die bij afwezigheid van Rob Cramer en Ivo Rottiné, voor hen de honneurs als coach waarnam.

Na de aftrap nam Olympia direct het heft in handen. In de derde minuut zorgde de linkerspits van de ploeg met een wervelende solo voor het eerste gevaar in het strafschopgebied van Forward, maar uiteindelijk stuitte hij op Jimmy Bouwhuis. Twee minuten later ging een spits op rechts in het Forward-strafschopgebied bij een sliding van Joep Rive iets te graag tegen de mat om een penalty te kunnen krijgen.
In de eerste helft volgden nog een dozijn gevaarlijke aanvallen van de bezoekers, waarbij de Forward-defensie zwaar op de proef werd gesteld. Doelman Brian v.d. Werff kon met een aantal goede ingrepen bij hoge voorzetten en diepe passes diverse malen onheil voorkomen. Verder wisten de verdedigers, met hoofdrollen voor Nick de Wit en Darren Johnstone, veel voorzetten weg te halen of tot corner te verwerken en schoten te blokken. Een hachelijk moment deed zich voor bij Forward-balverlies waaruit een Olympia-doorbraak op rechts voortkwam. Brian v.d. Werff stuitte de spits op de doellijn. Nick de Wit hield op fraaie wijze een inswingende corner uit het doel en toen Brian v.d. Werff, ver uit zijn doel gekomen, door een Haarlemse spits uit positie werd gespeeld, kon Jelle Huitema hem te hulp schieten. Jouke Huitema loste een dreigende situatie op met een slimme terugspeelbal.
Opvallend genoeg hoefde Brian v.d. Werff voor de pauze slechts één goede redding te verrichten op een schot van de Haarlemmers.
Forward zette hier slechts enkele dreigende momenten tegenover, met name rond de 20e minuut. Uit een mooie combinatie tussen Kevin van Gasteren, Dennis van Tricht en Jouke Huitema volgde een breedtepass op Boyd Stevens, die zijn schot knap tot corner verwerkt zag worden door de Olympia-doelman. Enkele minuten later counterde Forward na een aanval van de tegenstander te hebben afgeslagen. Joep Rive bereikt Kevin van Gasteren, die met een slim passje Boyd Stevens de mogelijkheid bood vanaf de middenlijn door te breken, maar helaas kreeg die de bal net niet lekker mee.

Na ruim een halfuur spelen zette Brian v.d. Werff met een verre uittrap Joep Rive aan het werk op links. Zijn actie leidde tot een twee-tegen-twee-situatie in het Olympia-strafschopgebied, waar, na enig geworstel, Dennis van Tricht met een pass naar rechts Kevin van Gasteren in staat stelde de score te openen, maar omdat Dennis van Tricht dat helaas in buitenspelpositie deed werd de treffer geannuleerd.

In de tweede helft kwam Mico Leijen in het veld voor Jouke Huitema. Aan het spelbeeld veranderde weinig ten opzichte van het eerste bedrijf, al moest Brian v.d. Werff vaker in actie komen. Dat gebeurde al in de openingsminuut bij een afstandsschot. Negen minuten later verrichtte hij een fraaie redding toen een Olympia-spits uit een inworp plotseling in kansrijke positie kwam. Uit de corner die hieruit voortkwam werd de bal naar een Haarlemmer op de rand van het strafschopgebied gespeeld en diens uithaal teisterde de lat van het Forward-doel. Verder moest Brian v.d. Werff binnen korte tijd ingrijpen bij een steekbal, een kopbal uit een voorzet van rechts, en een schot van een Olympia-spits die na een mooie actie van de rechterspits in stelling was gebracht. Iets later, in de 73e en 77e minuut, bracht hij achtereenvolgens redding met de voet op een schot van een Olympia-spits, die de bal voor zijn voeten kreeg nadat een schotpoging van een medespeler was geblokt, en met een fraaie reflex op een schot van de linkerspits die in schietpositie kwam na weer een prachtige actie van zijn collega op rechts. Bij andere gevaarlijke momenten konden goede verdedigende acties van Jelle Huitema, Joep Rive, Darren Johnstone en Nick de Wit de problemen oplossen.
In de 78e minuut maakte Kevin van Gasteren plaats voor Perry Vlasman en toen Dennis van Tricht enkele minuten daarna aangeslagen raakte bij een Forward-uitbraak moest hij de strijd staken en kwam Mirko Boukens voor hem binnen de lijnen. In de blessuretijd kregen de bezoekers hun laatste goede kans. De centrumspits werd op links bereikt, maar die zag zijn inzet tot corner verwerkt worden door Brian v.d. Werff.
De inbreng van Forward in aanvallend opzicht na de pauze was nogal beperkt. In de beginfase stuitten eerst Joep Rive, na een pass van Dennis van Tricht en vervolgens Dennis van Tricht zelf na een pass Jimmy Bouwhuis op de laatste verdediger van de Haarlemmers. Darren Johnstone poogde met een direct op doel geschoten vrije trap de Olympia-doelman te verrassen, maar het schot ging langs het doel, evenals een vrije trap van Boyd Stevens van rechts. Na een combinatie tussen Joep Rive en Boyd Stevens bleef de voorzet voorbij de tweede paal net buiten bereik van Kevin van Gasteren en een kopbal van Darren Johnstone uit een corner van Boyd Stevens belandde in de handen van de doelman van de bezoekers.

Na de tweede speelronde zijn de beide degradanten in de poule, HBOK en Monnickendam, de enige ploegen zonder puntverlies. Zij delen de koppositie met zes punten uit twe wedstrijden. Zwaluwen ’30, dat met 1–4 bij Wartburgia won, AFC en Olympia volgen op twee punten achterstand. Forward is op de achtste plaats beland, de laagste ‘veilige’ plek op de ranglijst, maar het seizoen is nog pril.

Always Forward – Olympia Haarlem 0–0 (0–0).
Always Forward: Brian v.d. Werff, Jimmy Bouwhuis, Nick de Wit, Darren Johnstone, Yannick Kuijpers, Jelle Huitema, Boyd Stevens, Jouke Huitema (46, Milco Leijen), Kevin van Gasteren (78, Perry Vlasman), Dennis van Tricht (82, Mirko Boukens) en Joep Rive.

Hollandia - Huizen 0-1
Always Forward - SV Enkhuizen 2-0
HSV Sport - Woudia 0-2
Westfriezen - Schagen United 3-2
SEW - Spartanen 0-1
Grasshoppers - VVW 2-4