Hart van Hoorn groeit door: Menno Jas sluit zich aan

13-10-2023

HOORNGIDS HOORN | Nadat eerder Ellen van der Knaap de overstap heeft gemaakt (ex-Fractie Tonnaer), heeft ook het bestuur van De Realistische Partij besloten om de politieke krachten te bundelen en maakt, vanaf heden, raadslid Menno Jas onderdeel uit van de fractie Hart van Hoorn.
  
Chris de Meij is verheugd over de komst van Menno en had deze snelle groei van de partij niet durven hopen: ”Natuurlijk hoop je dat Hart van Hoorn ook andere raadsleden aanspreekt en dat zij inzien dat het tijd is voor verandering.” 

Vertrouwen terugwinnen
De fractievoorzitter van Hart van Hoorn vervolgt: ”Zijn de huidige politieke partijen nog wel de vertegenwoordigers van onze inwoners? Of streven ze slechts hun eigen (partij)idealen na, zodra ze gekozen zijn. Onze inwoners verwachten van de politiek betrouwbaarheid, sociale zekerheid en geen irreële beloftes. Onze partij Hart van Hoorn heeft dan ook een helder doel: het vertrouwen van de inwoners en ondernemers terugwinnen.”

Vooruitgang
Menno Jas: “Door onze krachten te bundelen en samen te werken aan de rechterzijde, kunnen we echt vooruitgang boeken in het herstellen van het vertrouwen in de Hoornse politiek.” Chris de Meij: ”Menno’s persoonlijke benadering en zijn vastberadenheid om alle informatie beschikbaar te stellen voor onze inwoners en ondernemers sluit naadloos aan bij onze missie: een transparante overheid. Samen gaan we voor een positieve verandering en een nog sterker Hart van Hoorn.”

Woningmarkt
Chris de Meij: ”Onze jongeren wachten inmiddels al meer dan negen jaar voordat ze een woning kunnen krijgen. Voldoende betaalbare woningen worden niet gebouwd. Daarnaast wil Hart van Hoorn onze inwoners voorrang geven op de woningmarkt. Hoezo krijgen statushouders voorrang? Dit moet echt anders. Ook willen wij een punt zetten achter de discussie over het standbeeld van Jan Pieterszoon Coen. Wij willen dat deze blijft staan op de Roode Steen. Soms moet je ook ergens een punt achter durven zetten om vervolgens samen verder te gaan.”

Menno Jas Menno Jas