Opening VVV informatiepunt op station van Hoorn

Een warm welkom voor bezoekers én bewoners

HOORNGIDS HOORN | Sinds deze week is een nieuw VVV informatiepunt in Hoorn geopend in het monumentale stationsgebouw van Hoorn. Ellis Bosch en haar dochter, die met hun uitgebreide ervaring op het gebied van gastvrijheid en informatievoorziening een waardevolle aanvulling vormen op het VVV-netwerk, zorgen voor een warm en informatief onthaal.

Het nieuwe VVV Punt zal informatie bieden over de vele bezienswaardigheden, activiteiten en evenementen in Hoorn en de omliggende regio. Bezoekers kunnen rekenen op deskundig advies en ondersteuning bij het plannen van hun verblijf in de stad. 

Fantastisch
Wethouder Marjon van der Ven: “Het is fantastisch dat in het stationsgebied, waar veel mensen de stad binnenkomen, nu een toeristisch informatiepunt zit. Dit past ook prima in de plannen voor de Poort van Hoorn.”
Ook Ger Welbers, Directeur Hart van Noord-Holland reageert verheugd op de opening van het nieuwe VVV informatiepunt: ”Als regio- en stadsmarketingpartij en VVV-licentieverstrekker voor deze regio onderschrijven wij de waarde van een betrouwbare bron voor informatie en gastvrijheid. We zijn dan ook blij dat Ellis Bosch als lokale partner onder de VVV-vlag opereert. Hun inzet voor gastvrijheid en passie voor het verstrekken van waardevolle informatie sluit naadloos aan bij de kernwaarden van VVV.”

Over VVV
Het merk VVV is toonaangevend voor toerisme en recreatie in Nederland en heeft onder andere als doel de bezoekers te verwelkomen, te inspireren en te helpen bij het ontdekken van de vele schatten die Nederland te bieden heeft. Voor meer informatie over het nieuwe VVV informatiepunt in Hoorn en de diensten die worden aangeboden, kunt u contact opnemen met: Ellis Bosch, Info@tiphoorn.nl (mailto:Info@tiphoorn.nl), Miranda Tonkes, Manager Gastheerschap Alkmaar Store/ VVV – Hart van Noord-Holland, miranda@vvvweb.nl (mailto:miranda@vvvweb.nl) .

TIP toeristeninformatiepunt bij station Hoorn TIP toeristeninformatiepunt bij station Hoorn