Team Double V zamelt geld in voor wereldkampioenschap Latin Formation

21-10-2023

HOORNGIDS HOORN | Dansteam Double V uit Hoorn mag Nederland dit jaar vertegenwoordigen op het wereldkampioenschap Latin Formation in Hongkong. De reis naar Hongkong vereist echter financiële ondersteuning om de kosten te kunnen dekken. Via het GoFundMe-platform zijn de dansers een inzamelingsactie gestart om hun droom te kunnen realiseren. 

“Deze reis naar Hongkong biedt ons de kans om te groeien als mens en als danser, om herinneringen voor het leven te maken en om nieuwe vriendschappen te sluiten met mensen van over de hele wereld. We kijken ernaar uit om onze passie voor dans te mogen delen met de wereld”, aldus team Double V.

Streefbedrag €10.000
De NADB subsidieert een deel van de reis, maar het grootste gedeelte van de kosten wordt door de dansers zelf betaald. Het streefbedrag van de campagne is €10.000. Het wereldkampioenschap Latin Formation zal plaatsvinden op 18 december 2023 in Hongkong. Bekijk hier de campagne: https://gf.me/v/c/gfm/double-v-road-to-hongkong (https://gf.me/v/c/gfm/double-v-road-to-hongkong) .  

Road to HongKong Road to HongKong