God danken tijdens Dankdag in Het Lichtbaken

24-10-2023

HOORNGIDS HOORN | Op woensdag 1 november wordt door veel kerken en geloofsgemeenschappen in ons land ‘Dankdag’ gevierd. Ook in Hoorn, te weten bij Het Lichtbaken aan de Maelsonstraat. Iedereen is daarbij hartelijk welkom. 

Een woordvoerder van Het Lichtbaken: ”Op Dankdag spreken we onze dank naar God uit voor al het goede dat wij in de achterliggende periode ontvingen. Het goede dat we krijgen komt namelijk niet toevallig uit de lucht vallen. Het kwade dat ons treft trouwens ook niet.”

Voorganger Jan Boer
De viering met zang, gebed en verkondiging wordt net als voorgaande jaren georganiseerd door de interkerkelijke Gebedsgroep Gideon, voorganger is Jan Boer. U bent hartelijk welkom, ook als u bij geen enkele kerk of geloofsgemeenschap bent aangesloten. De viering is in Het Lichtbaken, Maelsonstraat 6 te Hoorn. Het programma begint om 19.30 uur. Rond 20.45 uur wordt er kort gepauzeerd met een kop koffie of thee. Er is een collecte die bestemd is voor ‘Youth Alpha Hoorn’. Youth Alpha biedt een plek waar jongeren terecht kunnen met hun vragen over het leven en het geloof. Na de pauze kunnen degenen die dat willen meedoen aan een gebedskring.

Deze dankdagviering wordt live uitgezonden. U kunt dus meekijken en -luisteren. Ga voor meer informatie naar de website www.hetlichtbakenhoorn.nl (http://www.hetlichtbakenhoorn.nl). en klik op ‘online’. Zie ook https://www.facebook.com/hetlichtbakenhoorn/ (https://www.facebook.com/hetlichtbakenhoorn/)

Dankdag 2023 Dankdag 2023