Voorlichtingsavond ziekte van Parkinson bij Dijklander

25-10-2023

HOORNGIDS HOORN | Het Dijklander Ziekenhuis verzorgt op dinsdagavond 7 november samen met de Parkinson Vereniging een informatieavond. De avond is bedoeld voor mensen met Parkinson en hun partners, familieleden en mantelzorgers. Tijdens de avond spreekt neuroloog Pieter Nederveen over het thema ‘houd zelf de regie’. Ook gaat hij in op de meest recente ontwikkelingen. Daarnaast geeft Natacha Penterman, oefentherapeut Mensendieck, een presentatie over ontspanning en ademhaling, iets waar zowel de patiënten zelf als ook hun naasten baat bij hebben.

De voorlichtingsavond wordt gehouden in het personeelsrestaurant van het Dijklander Ziekenhuis in Hoorn. Vanaf 18.30 uur is er ontvangst met koffie en thee. Het inhoudelijke gedeelte start om 19.00 uur en duurt tot 20.30 uur. De toegang bedraagt €2 p.p. ten bate van het Parkinson Café Hoorn (West-Friesland). Dat kunt u voorafgaand aan de bijeenkomst contant voldoen. 

Aanmelden
Wie erbij wil zijn op 7 november kan zich aanmelden door vóór 31 oktober een e-mail te sturen naar secretariaatneurologie-hoorn@dijklander.nl (mailto:secretariaatneurologie-hoorn@dijklander.nl) of te bellen via 0229-208304 (bereikbaar op ma-di-do tussen 9.00-16.00 uur). Men hoort graag met hoeveel personen u komt en op welk telefoonnummer u bereikbaar bent.

Dijklander ziekenhuis Hoorn Dijklander ziekenhuis Hoorn