Inzamelingsactie voor Veda (8) en haar moeder, die beiden aan LongCOVID lijden

07-11-2023

HOORNGIDS HOORN | De Hoornse Veda (8) en haar moeder lijden al ruim twee jaar aan het Post-COVID Syndroom, ook wel bekend als LongCOVID. De gevolgen voor Veda zijn groot: ernstige vermoeidheid en overprikkeling zorgen ervoor dat ze maar drie uur per week naar school kan. Via het GoFundMe-platform is Hester Becx een inzamelingsactie gestart om een speciale fiets voor Veda en haar moeder aan te schaffen.

“Veda kan op dit moment wegens haar vermoeidheid maar drie dagen per week een uurtje naar school. Spelen met én bij vriendinnetjes of deelnemen aan een sport of anders clubje is jammer genoeg niet meer de gewoonste zaak van de wereld voor haar”, aldus de campagnetekst.

Longtail fiets
Veda moet meerdere keren per week van en naar school gebracht worden, maar ook met grote regelmaat naar artsen, therapeuten en andere behandelaren. Veda wordt te groot om achterop een normale fiets vervoerd te worden, maar een zogenaamde ‘longtail fiets’ kan ervoor zorgen dat Veda en haar moeder overal veilig heen kunnen. Het streefbedrag van de campagne is €7.000.
Bekijk hier de campagne: https://gf.me/v/c/4srp/help-veda-weer-op-weg (https://gf.me/v/c/4srp/help-veda-weer-op-weg)

Help Veda weer op weg Help Veda weer op weg