Resultaten voetbal 25 en 26 november

Hollandia meer genaaid door scheidsrechtersassistent dan HBC

Onterecht gelijk spel tegen de koploper uit Heemstede

HOORNGIDS REGIO | Hollandia speelde niet alleen in de eerste helft tegen tegenstander HBC uit Heemstede, maar ook tegen een ’neutrale’ assistent van de scheidsrechter. Deze laatste manifesteerde zich als een slechte clubgrensrechter. Hij vlagde alsof het koningsdag was voor elke aanval van Hollandia voor buitenspel. Regel 11 is duidelijk daarin. Het gaat om het moment van schieten en niet wanneer een speler een bal ontvangt. 

Niels Koster, van nature heel snel, was daar regelmatig de dupe van. Logisch dat hij na de zoveelste foutieve beslissing op- en aanmerkingen had op de leiding. Ook scheidsrechter Robin Brinkman uit Drachten was daar het slachtoffer van. Op aanwijzing van dezelfde assistent, kreeg Niels Koster een gele kaart. 

Niels Koster was, zoals wij hem kennen uit het verleden bij Medemblik, heel actief. Gelijk al in het begin van de wedstrijd had hij een vrije kans, maar doelman Bram Verhage (HBC) was hem te snel af. Ook aan de andere kant had Dirk Bakker van Hollandia zijn dag en schoten van o.a. Arno Dijkstra keerde hij bekwaam. Aan die kant hadden de spelers van HBC niets de duchten van discutabele beslissingen. De assistent aan die zijde van het veld, helemaal uit Enschede, deed zijn werk goed. Tegen het einde van de wedstrijd waren enige toeschouwers heel boos op de leiding. “Dit is een regelrechte aanfluiting voor het voetbal”, werd er geroepen. 
Na een incidentje vlakbij de dug-out van Hollandia, was Encho Margaritha het slachtoffer. HBC-speler Jeroen de Bruin gaf hem een duidelijke kopstoot, maar de scheidsrechter beoordeelde dit helemaal verkeerd en gaf niet alleen Jeroen de Bruin een gele kaart, maar ook Margaritha. Hollandia kan die volgens mij terecht aanvechten. 
Er werd tussendoor ook nog gevoetbald op het zware hoofdveld. De druilerige regen deed daar geen goed aan. Arme vrijwilligers van Hollandia, die een zware klus hebben om alles weer te herstellen. Het wordt tijd dat de gemeente deze topclub uit de regio beloont met een kunstgrasveld. Na enige niet noemenswaardige aanvallen over en weer werd de ruststand bereikt van 0-0.

Tweeede helft
Lars Keppel, trainer/coach van Hollandia, had zijn mannen in de rust duidelijk op scherp gezet. Zij kwamen figuurlijk met het mes tussen hun tanden het veld op. Dit veroorzaakte veel gevaar voor het doel van doelman Verhage van HBC. Vier hoekschoppen kreeg Hollandia en allemaal veroorzaakten zij gevaar voor de verdediging van HBC. Zij moesten alle zeilen bijzetten. De kopbal van Enes Kar had meer verdiend. Zijn bal kwam op het dak van het doel. In de 65e minuut was het raak. Bij een afgeslagen aanval van Hollandia kwam de bal voor de voeten van Dennis Jansen. Zijn streep was onhoudbaar voor Verhage: 1-0. Hollandia ging voor de volle winst. HBC maakte echter nog 1-1, maar ook dit doelpunt werd onterecht afgekeurd, om dezelfde redenen dan die van Hollandia voor rust. Lars Keppel durfde zelfs de 17-jarige Grootebroeker Lars de Wit in te brengen. Hij had de 2-0 op zijn schoenen, maar doelman Bram Verhage ging languit in de hoek en wist de bal tot hoekschop te verwerken. Het zou een mooie bekroning zijn geweest voor deze jeugdige speler van Hollandia. En de voetbalwijsheden zijn vaak dodelijk. In de 90e minuut, ruim in blessuretijd, was het toch raak voor goaltjesdief Arno Dijkstra: 1-1. 
Bart Spil baalde als een stekker in de microfoon van Hoorn Radio na afloop: “Zit die bal erin, dan zit je op rozen en win je van de koploper”. Met de 2-2 tegen Ajax en de onterechte 1-1 tegen HBC, beschikt Lars Keppel over een goede ploeg, die makkelijk mee kan draaien in de kop van de vierde divisie. Volgende week wacht Purmersteijn uit, ook een lastige tegenstander.
Verslag: Bert Putters
Foto: Dini Spil-Wansing

================================================================================

DWOW – Always Forward 1–1

Always Forward heeft zondag in Wieringerwerf een 1–1 gelijkspel behaald tegen DWOW. Dat resultaat werd enigszins als een teleurstelling ervaren, omdat de tegenstander een laagvlieger op de ranglijst is en vooral omdat de overwinning in het zicht van de haven werd verspeeld. De thuisploeg scoorde de gelijkmaker in de 87e minuut.

Always Forward had in de eerste helft overwegend balbezit. Niettemin moest doelman Niels Post eerder dan zijn collega aan de overkant van het natuurgrasveld een ingreep verrichten, in dit geval het wegwerken van een diepe pass. In de zesde minuut veroverde Lucas Laan op links in het DWOW-strafschopgebied de bal. Hij omspeelde een verdediger, waarna zijn trekbal door een andere verdediger werd onderschept. Kort daarna kwam Joost Ruttenberg op de andere vleugel in schietpositie. Zijn inzet werd geblokt en de doelman pakte de bal uit de resulterende, door Cemil Zaal genomen, hoekschop in twee instanties. Gilles Duiveman McEwan bereikte even later Danilo v.d. Woude met een fraaie, verre pass op links. De voorzet ging echter net voor Floris Coffeng langs. Bij weer een actie van Joost Ruttenberg op rechts speelde hij de DWOW-doelman uit, maar gleed hij helaas uit bij zijn doelpoging. In de volgende minuten werd een voorzet uit een doorbraak van Joost Ruttenberg weggewerkt en was de doelman van de thuisploeg attent bij en dieptepass op Joost Ruttenberg. 
Halverwege de eerste helft oogde een counter van de thuisploeg kansrijk, maar die liep op niets uit wegens een mislukte voorzetting door de linkerspits. Kort daarna brak Joost Ruttenberg door op rechts. Hij bereikte met zijn voorzet Danilo v.d. Woude, die zijn van voorbij de tweede paal uit scherpe hoek afgevuurde inzet, via een tegenstander rakelings voorlangs het DWOW-doel zag gaan. Een formeel juiste, maar naar de geest van het spel onbevredigend genomen beslissing van de scheidsrechter bezorgde indirect de thuisploeg zijn beste kans tot dan toe. Omdat een foutieve pass van een speler van de thuisploeg, die sowieso balbezit voor Forward zou hebben opgeleverd hem licht toucheerde, gaf hij de bal aan de thuisploeg. Diverse Forward-spelers rekenden erop dat de bal zou worden teruggegeven, maar in plaats daarvan ging een diepe pass richting een spits. Niels Post werkte de bal buiten zijn strafschopgebied weg met een kopbal die bij een DWOW-speler belandde, wiens volley  royaal naast het doel ging. Na ruim een halfuur spelen kreeg de thuisploeg zijn grootste kans toen Cemil Zaal als achterste man uitgleed en een spits vrije doortocht kreeg richting Niels Post. Hij werd nog achterhaald door eerst Gilles Duiveman McEwan en vervolgens Cemil Zaal, maar hij kapte beiden uit, waarna Niels Post de inzet echter eenvoudig kon stoppen. Enkele minuten later belandde de bal per toeval bij de op 25 meter van het DWOW-doel staande Lucas Laan, die zijn harde schot richting kruising iets te hoog richtte. Direct daarna bleef een voorzet van Joost Ruttenberg net buiten bereik van Danilo v.d. Woude. Forwards laatste gevaarlijke actie van de eerste helft betrof een vrije trap van Nick Bot, genomen op 25 meter van het DWOW-doel. De doelman verrichtte hierop een fraaie redding. Een goede ingreep van Clyde Limbach haalde daarna de angel uit een gevaarlijk ogende aanval van de thuisploeg.

Tweede helft
In de tweede helft kwam Daimy Mac Donald in het veld voor Remco Loos. Hij kreeg al na enkele minuten een goede mogelijkheid bij de rand van het DWOW-strafschopgebied, maar hij aarzelde helaas iets te lang met een schotpoging. De thuisploeg antwoordde met een aanval over rechts. Hieruit werd een spits in het centrum bereikt, die de bal vanaf de rand van het strafschopgebied langs het doel van Niels Post schoot. Nick Bot deed aan de overkant van het veld hetzelfde, nadat hij door Cemil Zaal uit een corner was aangespeeld. Een door Joeri Kerkhoven genomen corner liep even later uit op een counter van de thuisploeg, die door Clyde Limbach werd onderbroken. 
In de 54e  minuut kwam Always Forward op voorsprong. Een verdediger van de thuisploeg greep mis op een voor Danilo v.d. Woude bestemde pass, waardoor de Forward-spits alleen op het doel kon afgaan en de bal langs de doelman tegen het net kon schuiven (0–1).
In de volgende minuten beëindigde Clyde Limbach met een ingreep waarbij de bal richting de denkbeeldige tweede ring ging een DWOW-aanval, ontfermde Niels Post zich over de uit een voorzet van links ingekopte bal en liep een goede mogelijkheid voor de thuisploeg op niets uit na een foutieve pass van links.
Na een uur spelen kwam Mick v.d. Gulik in het veld voor Danilo v.d. Woude. Geleidelijk nam de druk van de thuisploeg in zijn jacht op de gelijkmaker toe, maar voorlopig leverden de aanvallen van de bezoekers meer gevaar op. Een vanuit de eigen defensie begonnen rush van Mick v.d. Gulik over links besloot hij met een pass op Daimy Mac Donald, die de DWOW-doelman omspeelde, maar zijn voorzet weggewerkt zag worden. Even later werd Joost Ruttenberg diep op de DWOW-speelhelft in het centrum aangespeeld. Met een breedtepassje bracht hij Daimy Mac Donald in schietpositie, maar diens schot verdween over en naast het doel. Enkele minuten later kwam uit een vrije trap op de DWOW-helft een mooie Forward-aanval voort, waarbij de bal via Joeri Kerkhoven, Joost Ruttenberg en Daimy Mac Donald bij Floris Coffeng belandde, maar ook zijn schot ging langs de verkeerde kant van de paal.
Een kwartier voor het einde van de wedstrijd promoveerde een schot uit een DWOW-aanval over rechts via een Forward-rug tot de eerste van een tweetal corners op rij. Nadat de tweede via Niels Post en de defensie was weggewerkt kon Joost Ruttenberg uitbreken, maar daarbij werd hij teruggefloten wegens buitenspel.
Joeri Kerkhoven en Joost Ruttenberg maakten daarna plaats voor Tom Hoeve en Hicham Uad, die kort na hun entree een mooie aanval opzetten, die helaas voortijdig eindigde toen de laatste balaanname van Hicham Uad niet goed lukte. De druk van de thuisploeg ging over in een stormachtig offensief waarbij Always Forward bij tijd en wijle de bal nog maar moeilijk uit de defensie weg kreeg en de ene voorzet de andere volgde. Uit een daarvan, voortkomend uit een weer formeel juiste maar naar de geest van het spel onbevredigend aan de thuisploeg teruggeven scheidsrechtersbal, werd de gelijkmaker binnengekopt (1–1).
In de resterende speeltijd probeerde Always Forward de winst alsnog naar zich toe te trekken. Een kopbal van Tom Hoeve uit een corner ging over het doel. Nick Bot zag zijn afstandsschot uit een pass van Hicham Uad van de doellijn worden weggewerkt door een verdediger van de thuisploeg en de doelman stopte knap een door Cemil Zaal vanaf de rand van het DWOW-strafschopgebied genomen vrije trap.
DWOW – Always Forward 1–1 (0–0). 54, v.d. Woude 0–1; 87, 1–1.
Always Forward: Niels Post, Remco Loos (46, Daimy Mac Donald), Gilles Duiveman McEwan, Cemil Zaal, Clyde Limbach, Nick Bot, Floris Coffeng, Joeri Kerkhoven (82, Tom Hoeve), Joost Ruttenberg (82, Hicham Uad), Danilo v.d. Woude (60, Mick v.d. Gulik) en Lucas Laan.
Verslag: Hans Smit
================================================================================

Zwaluwen’30 verspeelt opnieuw nodeloos punten in blessuretijd (2-2)

De teleurstelling bij Zwaluwen’30 en haar supporters was groot na afloop van de wedstrijd tegen AFC (zat.). Na 8 minuten was de stand op het scorebord al 2-0 voor Zwaluwen’30. Om dan alsnog gelijk te spelen door een doelpunt in de blessuretijd (zoals ook al tegen Always Forward in september 2022) is dure punten verspelen.

Het begon zo mooi voor Zwaluwen’30. Voordat eenieder zijn plaats op de tribune had kunnen innemen was de stand al 1-0. Uit een prima assist van Sonny Punt in de 3e minuut wist Jim Nelen het net te vinden van AFC. In de 8e minuut was de situatie andersom. Jim Nelen mocht op snelheid opnieuw het strafschopgebied van AFC binnengaan en wist met een assist nu Sonny Punt te bereiken. Deze schoot prima binnen voor de 2-0.
AFC was nog niet aan de bal geweest en moest zich herpakken. Dit gebeurde ook en vond AFC de weg naar het Zwaluwen-doel, zonder echt gevaarlijk te worden. Tot de 30e minuut gebeurde er weinig. Veel middenveldspel van beide kanten zonder dat van spectaculair voetbal sprake was. Veelal aftasten van elkaars mogelijkheden. Ook het tempo lag beduidend lager dan het eerste kwartier. Zwaluwen’30 vergat gebruik te maken van de snelle buitenspelers en probeerde met lange ballen de voorhoede aan het werk te zetten.
Mede door het ontbreken van Diovaris Balentina, Samet Cetin en Jorg Ooievaar was er te weinig combinatievoetbal om AFC lang onder druk te houden. Zij hadden geleerd van de eerste 10 minuten en hielden de zijkanten gesloten. Alleen Zakaryia el Hayani kreeg in de 30e minuut nog een schotkans van dichtbij. De bal verdween over het doel. 

Tweede helft
De tweede helft begon onveranderd. AFC combineerde richting doel van Zwaluwen’30, terwijl de thuisclub vergeefs probeerde opnieuw via uitvallen een gaatje te vinden in de AFC-defensie. Van een Zwaluwen’30-overwicht was geen sprake meer. In de 60e minuut kwam Diovaris Balentina voor Sonny Punt in het veld. Het vele balverlies van Zwaluwen’30 bracht AFC een overwicht en het wachten was op de aansluitingstreffer. Deze kwam in de 69e minuut. Te veel ruimte in de 16 gaf AFC de mogelijkheid van dichtbij de 2-1 te scoren. Zakaryia el Hayani maakte plaats voor Davey Jansen. Het wedstrijdbeeld veranderde niet veel; een rustig combinerend AFC en een aan de bal onrustig Zwaluwen’30. Veel kansen kwamen er niet aan beide kanten. In de 75e minuut bijna de gelijkmaker in de wedstrijd. De AFC-spits miste bij de tweede paal en schoot naast.
Tom Nelen kwam Bilal el Guennouni vervangen en zo probeerde Zwaluwen’30 de zaak achterin gesloten te houden. De dreiging op het doel van Zwaluwen’30 was groter dan andersom. De voorhoede van Zwaluwen’30 had niet de rust om het gaatje te vinden in de AFC-verdediging. In de 92e minuut gebeurde dan toch het onvermijdelijke; de aanvallers van AFC mochten doorgaan van de scheidsrechter, ondanks een vlagsignaal van de assistent-scheidsrechter voor buitenspel, en in tweede instantie wist AFC het net te vinden voor de 2-2. Het bijna onvermijdelijke gebeurde dan toch weer.
In de resterende blessuretijd had Zwaluwen’30 de wedstrijd alsnog naar zich kunnen/moeten toetrekken. Jerven Devid werd op het goede moment door een diepe bal aangespeeld en ging alleen op het AFC-doel af. Hij werd hierbij enigszins naar buiten gedwongen en schoot van afstand op het lege AFC-doel. De bal kwam snoeihard op de paal en de terugspringende bal werd daarna opnieuw ingeschoten. Nu echter, naar de mening van de scheidsrechter, was er sprake van buitenspel van een Zwaluwen’30-speler. Hierna kwam een einde aan een wedstrijd met een teleurstellende afloop. Opnieuw geen overwinning, na de bliksemstart van Zwaluwen’30.
 
Opstelling Zwaluwen’30: Tobias Droomers, Bilal en Guennouni (75e, Tom Nelen), Calvin den Boer, Zakariya el Hayani (70e, Davey Jansen), Leon Schipper, Jerven Devid, Roy Honingh, Anthony Sabajo, Lasse Pioch, Sonny Punt (60e, Diovaris Balentina), Jim Nelen. Verdere wissels: Robin Blaak. Geel: Diovaris Balentina, Davey Jansen en Calvin den Boer.

Verslag: Leo van der Voort
================================================================================

Alw. Forward (zat.) – Waterwijk 1–3

Always Forward (zat.) heeft zaterdag zijn in de lopende competitie nog ongeslagen status (de enige ploeg in de poule die die status nog bezat) in de thuiswedstrijd tegen Waterwijk verloren. De bezoekers kwamen al vroeg in de wedstrijd op een 0–2 voorsprong en bij de rust leidde de ploeg uit Almere zelfs met 0–3. In de toegevoegde speeltijd van de tweede helft deed Forward in de persoon van Marijn Sterk iets terug, maar voor een verandering van het resultaat van de wedstrijd was dat te weinig en te laat.

In de openingsfase van de wedstrijd was het Always Forward dat voor het eerste gevaarlijke moment bij het doel van de tegenstander zorgde. In de tweede minuut vuurde Marijn Sterk naast uit een door Milco Leijen genomen corner van links. Daarna was het echter Waterwijk dat in de loop van de eerste helft een reeks kansen en mogelijkheden creëerde. In de zevende minuut ontstond de eerste daarvan, toen een schot/voorzet vanaf de rechtervleugel vlak onder de lat in het doel dreigde te dalen. Brian v.d. Werff kon de bal nog tot corner verwerken. Hieruit werd de bal van voorbij de tweede paal voor het Forward-doel teruggekopt en bij de verre paal door een vrijstaande Waterwijk-speler tegen het net gewerkt (0–1). 
In de volgende minuut werd de marge verdubbeld. Een Waterwijk-aanval over rechts werd besloten met een voorzet. Marijn Sterk tikte in een reflex, waarvan hij onmiddellijk besefte dat hij dat beter niet had kunnen doen, binnen het strafschopgebied de bal met de hand aan. De toegekende penalty werd met een onhoudbare inzet tot doelpunt verheven (0–2).
In de 14e minuut volgde opnieuw een goede kans voor de bezoekers. Uit een aanval over links werd de spits vlak voor het Forward-doel op maat bediend met een voorzet, maar hij raakte de bal niet goed, waardoor hij die naar de leverancier retourneerde in plaats van binnen te koppen. Enkele minuten later ontsnapte Always Forward opnieuw aan een derde tegentreffer, toen een schot, resulterend uit een Waterwijk-aanval over rechts, pardoes in de handen van de naar zijn doel terug rennende Brian v.d. Werff belandde. In de 28e minuut scoorden de bezoekers wel, nadat een schot uit een aanval door het centrum door een Forward-lichaam was geblokt en de daarna van rechts voorgezette bal werd binnengeschoten, maar deze treffer werd wegens buitenspel afgekeurd.
Na een halfuur spelen was er een opleving van de zijde van Always Forward. Met twee kort na elkaar toegekende vrije trappen van even buiten het strafschopgebied bestookten eerst Boyd Stevens en vervolgens Kevin van Gasteren het Almeerse doel. De doelman pareerde de eerste inzet heel knap en de tweede vloog voorlangs. Bij een 1–2-combinatie met Stefan Schipper, na zijn balverovering diep op de Waterwijk-speelhelft, werd Kevin van Gasterens doelpoging gekraakt. De doelman verrichtte even later ook een goede redding bij een volley van Kevin van Gasteren die door een doorkopbal van Stefan Schipper in stelling was gebracht. Boyd Stevens vuurde naast bij de volgende aanval door het centrum. Tussen deze bedrijven door kwam Joey Papamelodias in het veld voor Perry Vlasman en werkte een spits van de bezoekers de bal uit een counter, besloten met een voorzet van rechts, bij de eerste paal naast het doel. In de slotminuut van het eerste bedrijf stuitte Jimmy Bouwhuis de volgende Waterwijk-counter met een overtreding binnen het Forward-strafschopgebied.  Hoewel Brian v.d. Werff een knappe reactie in huis had op de ingeschoten penalty, raakte hij de bal niet voldoende om die uit het doel te houden (0–3).

Tweede helft
In de tweede helft trok Always Forward het offensief naar zich toe. Dat werd mede mogelijk omdat de bezoekers, met een veilig ogende marge, in de verdediging een moeilijk doordringbare dubbele viermanslinie optrok. Waterwijk werd nog diverse malen gevaarlijk met uitbraken. In de 55e minuut werd uit een daarvan een spits bereikt die na Brian v.d. Werff te hebben gepasseerd een medespits in kansrijke positie bracht. Deze struikelde echter over de bal, waarna Brian v.d. Werff die alsnog kon pakken. Dat kon hij ook bij een van 20 meter van zijn doel ingeschoten vrije trap. In de slotfase kregen de bezoekers opnieuw een goede kans bij een verre pass naar links. Brian v.d. Werff dreef de Almeerse spits ver naar buiten en rende vervolgens terug naar zijn doel, waar hij precies op tijd aankwam om de uit de voorzet ingekopte bal te stoppen.
Always Forward werd in de 47e minuut gevaarlijk met een uit scherpe hoek afgevuurd schot van Kevin van Gasteren, dat de doelman pareerde, waarna een verdediger de bal wegwerkte. Met een hard en laag van iets buiten de korte rand van het Waterwijk-strafschopgebied genomen vrije trap zorgde Kevin van Gasteren voor een chaotische situatie, die enig heen-en-weergetrap beëindigd werd met een door Milco Leijen afgevuurd schot dat via een tegenstander langs het doel verdween.
Halverwege het tweede bedrijf kwam Leon Machielse in het veld voor Stefan Schipper en een klein kwartier voor het einde maakte Milco Leijen plaats voor Lorenzo Ebecilio. In de slotfase van de strijd leverde een schot van Boyd Stevens via een verdediger een corner op en deze op zijn beurt nog een. Uit deze tweede, genomen door Leon Machielse, kopte Nick de Wit in, maar de bal werd door een verdediger van de doellijn weggewerkt. Uit het vervolg van de aanval kwam een schot van Leon Machielse voort, dat door de doelman werd gepareerd, waarna een medespeler voor opruiming zorgde. In de volgende, mooie aanval van Forward werd Lorenzo Ebecilio in een 1–2-combinatie met Leon Machielse door een verdediger gestuit.  De aanval ging door en werd besloten met een schot van Boyd Stevens dat de lat scheerde. In de blessuretijd bracht Marijn Sterk uit een voorzet van rechts van Leon Machielse met een fraaie kopbal in de bovenhoek van het doel de tegentreffer op het scorebord (1–3). De laatste actie van de wedstrijd betrof een vrije trap van Leon Machielse, die de bal tegen het Waterwijk-muurtje knalde. 

Always Forward (zat.) – Waterwijk  1–3 (0–3). 8, 0–1; 9, (strafschop) 0–2; 45, (strafschop) 0–3; 90+1, Sterk 1–3.
Always Forward (zat.): Brian v.d. Werff, Perry Vlasman (33, Joey Papamelodias), Jimmy Bouwhuis, Nick de Wit, Marijn Sterk, Jouke Huitema, Jelle Huitema, Boyd Stevens, Kevin van Gasteren, Stefan Schipper (64, Leon Machielse) en Milco Leijen (77, Lorenzo Ebecilio).
Verslag: Hans Smit
================================================================================

Hollandia - HBC 1-1
DWOW - Always Forward 1-1
Westfriezen - JVC 4-0
HSV Sport - Duinrand S. 5-0
De Dijk - Zouaven 3-1
Kwiek’78 - Hauwert’65 4-0
Spartanen - VVS’46 2-0
SEW - SV Enkhuizen 1-2
VVW - Texel’94 5-1
Kleine Sluis - Spirit’30 1-2
KGB - SV Rood-Wit Zaanstad 0-1
RKEDO - VSV 1-2
Assendelft - FC Medemblik 3-1
Dynamo - MOC 4-1
Strandvogels - ALC 2-3
Woudia - Berkhout 1-0
Zwaagdijk - ZDH 6-0
DESS - Callantsoog 1-1
Ilpendam - St. George 1-5
Grasshoppers - FC Den Helder 2-2
Hollandia T. - DWB 2-0
Zwaluwen’30 - AFC 2-2
Always Forward (zat.) - Waterwijk 1-3

Hollandia - HBC 26 november 2023 Hollandia - HBC 26 november 2023