Regio Orkest Muziekschool Boedijn zoekt muzikanten

06-12-2023

HOORNGIDS HOORN | Muziekschool Boedijn nodigt gevorderde muzikanten van alle leeftijden in de regio Westfriesland uit voor het 21e Regionaal Orkest Project, onder leiding van dirigent Jean-Luc Vriend. Dit unieke project biedt deelnemers de kans om gedurende zes weken deel uit te maken van een orkest dat een boeiende mix van klassieke en moderne stukken ten gehore brengt. Om tenslotte deel te nemen aan het concert dat plaatsvindt op zaterdag 9 maart om 20.00 uur in de Oosterkerk.


Het repertoire omvat werken van zowel gerenommeerde als minder bekende componisten, waaronder het meeslepende ’Bolero’ van Ravel, de indrukwekkende Ouverture Willem Tell van Rossini, betoverende muziek uit Sherlock Holmes en de magische klanken van How To Train Your Dragon.

Muzikanten met ervaring
Ben je een ervaren muzikant met minstens vier jaar ervaring op je instrument, dan nodigt Muziekschool Boedijn je van harte uit om samen met de andere muzikanten te komen spelen. Voor blazers wordt minimaal een B-niveau gevraagd. Alle symfonieorkestinstrumenten en saxofoonspelers zijn welkom, met uitzondering van dwarsfluit, die exclusief is voor leerlingen van de muziekschool.

Jeugd én volwassenen
Het 21e Regionaal Orkest Project staat open voor jeugd én volwassenen die hun passie voor muziek willen delen en samen willen spelen in een inspirerende en gezellige omgeving. Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van een muzikaal avontuur onder leiding van dirigent Jean-Luc Vriend. Meld je aan en beleef zes weken vol muzikaliteit, creativiteit en plezier. De repetities starten eind januari 2024.

Informatie en aanmelding
Voor meer informatie en aanmeldingen kijk op de website: www.muziekschoolboedijn.nl (http://www.muziekschoolboedijn.nl) . Leerlingen van Boedijn doen gratis mee. Externe deelnemers: € 15,- (bij voorkeur contant betalen bij de eerste repetitie).

Repetitieschema
Vrijdag 26 januari van 17.15-19.00 uur in Showband Hoorn
Vrijdag 2 februari van 17.15-19.00 uur in Showband Hoorn
Vrijdag 9 februari van 17.15-19.00 uur in Showband Hoorn
Vrijdag 16 februari van 17.15-19.00 uur in Showband Hoorn
Vrijdag 1 maart van 17.15-19.00 uur in Showband Hoorn
Vrijdag 8 maart generale repetitie van 17.15-19.00 uur in de Oosterkerk Hoorn
De repetities zijn op loopafstand van het NS station. Inschrijving is verplicht om bij alle repetities aanwezig te zijn.
Het concert vindt plaats op zaterdag 9 maart om 20.00 uur in de Oosterkerk.

Regio Orkest Boedijn Regio Orkest Boedijn