Feestelijke ingebruikname van de warmtepompen bij Always Forward

14-12-2023

HOORNGIDS HOORN | Het bestuur van voetbalvereniging Always Forward heeft onlangs uitnodigingen verzonden naar belangstellenden voor de feestelijke ingebruikname van de warmtepompen op donderdag 21 december. Bij Always Forward is men bijzonder verheugd dat men stappen heeft kunnen maken om energieneutraal de toekomst in te gaan. Daarbij kwam de gewonnen prijs van een warmtepomp ter waarde van € 30.000 uiteraard zeer goed van pas. 

Door deel te nemen aan de Groene Clubweken behoorde Always Forward tot de kanshebbers voor een grote prijs. Er hadden zich 400 clubs aangemeld, waarvan er uiteindelijk drie in aanmerking kwamen voor een prijs in de vorm van een een warmtepomp ter waarde van € 30.000. Always Forward behoorde tot de drie gelukkige winnaars. John Williams, bekend van televisieprogramma’s en tevens energietrainer van Mitsubishi Electric, kwam de prijs in mei van dit jaar persoonlijk overhandigen op het sportcomplex in het Wilhelminapark. De prijs werd overhandigd aan de zichtbaar verheugde ex-voorzitter Willem Kluft, die niet alleen John Williams bedankte, maar ook Martijn Leerdam van Mitsubishi Electric, dat samen met de KNVB de Groene Clubweken organiseerde in de voorafgaande maanden.

Traject
Bij die gelegenheid werd aan Willem Kluft gevraagd hoe het traject er vanaf het moment van overhandiging uit zou gaan zien: ”Samen met clubexpert Martijn en onze eigen installateur Lenting gaan we kijken naar de beste maatwerkoplossing. Zo denken we naast clubhuis en kleedkamers ook aan de sporthal. Het liefste willen we vandaag starten. We heten niet voor niets Always Forward.”
Dat moment is nu dus al daar, want de warmtepompen zijn aangesloten en zullen in gebruik genomen worden.   

Dankbaar
Interim-voorzitter Mark Luiken van de club die alles in het werk stelt om energieneutraal te zijn en te blijven laat weten: ”Met z’n allen hebben we ervoor gezorgd dat Always Forward vrijwel energieneutraal de toekomst in gaat. Deze enorme inspanning kunnen we niet ongemerkt aan ons voorbij laten gaan. We willen allen die hebben bijgedragen bedanken voor de inspanningen”. 
Om daar invulling aan te geven zijn er uitnodigingen verzonden voor een samenkomst op donderdag 21 december op het complex van Always Forward in het Wilhelminapark. Deze mensen worden om 16.00 uur verwacht in de kantine van Always Forward.

Zonnepanelen bij Always Forward Zonnepanelen bij Always Forward
Warmtepompen Always Forward C Warmtepompen Always Forward C