Kerstfeest in Het Lichtbaken waarbij iedereen welkom is

14-12-2023

HOORNGIDS HOORN | Op maandag 25 december wordt bij Het Lichtbaken in Hoorn het Kerstfeest gevierd met iedereen die mee wil doen. Met een gevarieerd programma wordt stilgestaan bij het bijzondere van Kerst. 

Er zullen prachtige, bekende kerstliederen worden gezongen; er zal worden geluisterd naar muziek en zang; er zal worden genoten van een verhaal en gekeken naar het kerstevangelie door de ogen van iemand die er niet toe deed en er dus ook maar beter niet meer kon zijn. Zo dacht hij er zelf over en waarschijnlijk was hij niet de enige.

Warmte en gezelligheid
Na afloop wordt samen een kop koffie of thee gedronken met iets lekkers erbij. Een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te genieten van warmte en gezelligheid. Iedereen is welkom.
Het programma begint om 10.30 uur. De zaal gaat open om 10.00 uur. De toegang is gratis. Locatie: Maelsonstraat 6 te Hoorn. Voor meer informatie zie: hetlichtbakenhoorn.nl (http://hetlichtbakenhoorn.nl) en de Facebookpagina https://www.facebook.com/hetlichtbakenhoorn/ (https://www.facebook.com/hetlichtbakenhoorn/)

Kerstfeest 2023 Het Lichtbaken Kerstfeest 2023 Het Lichtbaken