Prijsuitreiking Kerstloterij winkelcentrum Grote Beer

16-12-2023

HOORNGIDS HOORN | In winkelcentrum Grote Beer in de Grote Waal in Hoorn hadden de winkeliers zeer zichtbaar hun best gedaan om de inrichting extra feestelijk te maken. De vele kraampjes en stalletjes getuigden daarvan. Ook de Kerstman ontbrak niet, net als de prominent aanwezige en gehuld in gepaste kleding Grote Beer. Dat alles stond in het teken van de grote kerstloterij, een actie die door de gezamenlijke winkeliers was opgezet, waarbij alle deelnemende klanten kans maakten op bijzondere prijzen.

Tot en met 15 december kon iedere bezoeker eenvoudig meedingen naar de vele tientallen prijzen door het invullen van een bij de winkeliers verkregen kaartje, waarop de naam en het telefoonnummer kon worden vermeld. Hier is in groten getale gehoor aan gegeven, getuige de vele honderden kaartjes die waren gedeponeerd in de daarvoor bestemde bussen. 

Gratis winkelen
De prijsuitreiking vond vandaag, zaterdag 16 december, plaats, waarbij de hoofdprijs, 1 minuut lang gratis winkelen bij de Dekamarkt, werd gewonnen door de familie Horssen. Binnenkort wordt de familie in de gelegenheid gesteld om op een rustig moment zo veel mogelijk boodschappen in de winkelwagen te deponeren. Aansluitend werden alle andere prijswinnaars op feestelijke wijze bekendgemaakt. 

Andere prijzen
Andere prijswinnaars waren Corrie Tuin, G. Onneweer en H. Bijlsma-Eijkelboom (gourmetschotels voor vier personen van Keurslagerij Marc de Meijer), Anna Lee Chang (bloemen cadeaubon van Bloemisterij MJ Flowers), familie Affolter en Ivanka de Wit (weekendje weg van Tabakshop Brigitte), J. Gelderblom, T. Schouten en M. Wagenaar (alle drie een visschotel van Viswinkel Grote Beer), J. Schoonhoven, E. de Best en E. de Groot (allen een volle tas van Aldi). 
Daarnaast nog eens zestig prijswinnaars die in de loop van de week een telefoontje kunnen verwachten van de organisatie, waarvan de prijsuitreiking door Brigitte Vlaar van Tabakshop Brigitte op voortreffelijke wijze werd vormgegeven. Tot die prijzen behoren tientallen kerststollen van de beide supermarkten, Celebrations van Aldi, telefoonhoesjes van Smartphone Center Hoorn, cadeaubon van Dierenspeciaalzaak ’t Beertje, cadeaubon van Bakkerij Koning, opgemaakte pakketten van Kruidvat, cadeaubonnen van bloemenzaak MJ Flowers en een knipbeurt van kapsalon Care For Hair.

Extra fijne feestdagen
De bekroning van de kerstloterij in winkelcentrum Grote Beer betekent zeer zeker niet dat er geen aantrekkelijke aanbiedingen meer zullen zijn bij de verschillende winkeliers, want dat blijft gewoon doorgaan. De gelukkige prijswinnaars kunnen in ieder geval extra fijne kerstdagen tegemoet zien. De winkeliers danken alle klanten en deelnemers.

Kerstloterij Grote Beer AA Kerstloterij Grote Beer AA
Kerstloterij Grote Beer F Kerstloterij Grote Beer F
Kerstloterij Grote Beer B Kerstloterij Grote Beer B
Kerstloterij Grote Beer C Kerstloterij Grote Beer C
Kerstloterij Grote Beer D Kerstloterij Grote Beer D
Kerstloterij Grote Beer E Kerstloterij Grote Beer E
Kerstloterij Grote Beer J Kerstloterij Grote Beer J
Kerstloterij Grote Beer M Kerstloterij Grote Beer M