Hoorns bedrijf gaat landelijke Verzamelaarsbeurs organiseren

ingevoerd op 8-7-2006

Ze heten ARC (Amsterdam Record Convention), maar het is een heus Hoorns bedrijf. En vanaf nu zijn ze ook nog eens de organisatoren van de VerzamelaarsJaarbeurs, die twee maal per jaar in Utrecht wordt gehouden. Ooit begon ARC als een tweedehands platenzaakje in een kraakpand in Hoorn. Nu is het wereldwijd bekend als organisator van o.a. de Mega Platen & CD Beurs. En vanaf heden dus ook de VerzamelaarsJaarbeurs.

VNU Exhibitions Europe heeft na zorgvuldig overwegen besloten de organisatie van de VerzamelaarsJaarbeurs vanaf 4 juli 2006 uit te besteden aan ARC (Amsterdam Record Convention). De VerzamelaarsJaarbeurs blijft eigendom van VNU Exhibitions Europe en zal in dezelfde vorm blijven voortbestaan. De aankomende najaarseditie van de beurs vindt plaats op 2 en 3 december in Utrecht.

De Mega Platen & CD Beurs blijft eigendom van ARC en zal dus ook als zelfstandig onderdeel van de VerzamelaarsJaarbeurs blijven voortbestaan. Kortom, er verandert verder niets aan de opzet en uitvoering van deze twee beurzen die al sinds 1995 gezamenlijk plaatsvinden.
ARC organiseert sinds 1993 de Mega Platen & CD Beurs en is sinds 1995 betrokken bij de organisatie van de VerzamelaarsJaarbeurs.