Always Forward energieneutraal de toekomst in

Extra cheque van € 25000 van RABObank

HOORNGIDS HOORN | Het was weer feest bij Always Forward. Dat is vaak het geval, maar ook nu weer was er volop aanleiding toe. Met een druk op de rode knop, een knal, een loeiende sirene, de kerstboomlampjes flitsten aan, werden de nieuwste warmtepompen officieel in gebruik genomen.

Dit alles naar aanleiding van de KNVB/Groene Club duurzaamheid campagne, in samenwerking met Mitsubishi Electronic en importeur Alklima ’samenwerking met meerwaarde’.

In de prijzen
Always Forward was dit voorjaar een van de drie sportclubs in Nederland die in de prijzen viel tijdens de Groene Clubweken. De club won de warmtepompen ter waarde van € 30.000.
Door de combinatie van de reeds aanwezige zonnepanelen en met deze warmtepompen is Always Forward energieneutraal. Rond de velden, in alle ruimtes en ook de sportzaal, is en wordt ledverlichting aangebracht. De keuken is volledig elektrisch. De kleedkamers en kantine worden verwarmd middels het nieuwe systeem.

Trouwe sponsors
Deze enorme operatie werd uitgevoerd door drie lokale installateurs, die ook al jarenlang een trouwe sponsor en vrijwilliger van Always Forward zijn: Lenting Techniek, Pronk Elektrotechniek en Schermer lnstallatietechniek.
Deze investering in de warmtepompen is mede mogelijk gemaakt door een subsidie vanuit de provincie Noord-Holland.

Extra cheque van € 25000 van RABObank
Vanwege het 125-jarig bestaan van de RABObank coöperatie, werd een extra cheque van€ 25000­ overhandigd aan Always Forward om ook in 2024 de duurzaamheid bij de vereniging voort te zetten.

Always Forward energieneutraal A Always Forward energieneutraal A
Always Forward energieneutraal B Always Forward energieneutraal B
Always Forward energieneutraal C Always Forward energieneutraal C