Gasten in Radio Actueel: Nelleke Huisman (lezing over helden) en Roger Tonnaer (raadslid FT)

Let op nieuwe tijd: zaterdag 6 januari van 14 tot 16 uur op HoornRadio

HOORNGIDS HOORN | Zaterdag 6 januari 2023 is het actualiteitenprogramma Radio Actueel op HoornRadio te beluisteren van 14 tot 16 uur.

Deze keer met twee gasten: Nelleke Huisman en Roger Tonnaer. Met Nelleke Huisman spreekt Johan van der Tuin over de lezing ’Heldendom in de Tweede Wereldoorlog’ die zij gaat geven in het Foreestenhuis. Met gemeenteraadslid Roger Tonnaer (FT) praat Johan over de vragen die hij namens zijn fractie aan het college van burgemeester en wethouders van Hoorn heeft gesteld over het graven van providers in de straten ten behoeve van digitale communicatie, zoals tv en internet via glasvezel en over de besteding van de daarvoor te ontvangen financiële vergoeding. Deze gesprekken worden afgewisseld met nieuwsberichten en muziek.

Presentatie Johan van der Tuin, techniek en muziek Peter Kaarls.

HoornRadio is 24/7 wereldwijd te ontvangen op www.hoornradio.nl  (http://www.hoornradio.nl ) en app Tunein Radio. Achteraf luisteren kan vanaf 22.30 uur op de dag van de uitzending tot minimaal een week daarna via ‘Live Gemist’ op www.hoornradio.nl (http://www.hoornradio.nl) bereikbaar via de browser op desktop, tablet en mobiel.

Nelleke Huisman en Roger Tonnaer Nelleke Huisman en Roger Tonnaer