Winnaars 1 minuut gratis winkelen halen voor € 332 aan boodschappen op bij Dekamarkt Grote Beer

26-01-2024

HOORNGIDS HOORN | De winnaars van de in december gehouden Kerstloterij bij winkelcentrum Grote Beer mochten vandaag hun prijs verzilveren bij de Dekamarkt. Dat betekende een minuut lang gratis winkelen en alles bij elkaar zien te scharrelen wat van waarde was. Winnaars Henk en Ellen van Horssen lieten zich niet onbetuigd en slaagden erin om binnen die 60 seconden artikelen in de boodschappenwagen te stoppen die bij de kassa een waarde vertegenwoordigden van € 332,31. 
 
Dit alles was het resultaat van de in december gehouden Kerstactie van de winkeliers In winkelcentrum Grote Beer in de Grote Waal in Hoorn, waarbij het hele winkelgebied vrolijk en gezellig was aangekleed en alle klanten kans maakten op bijzondere prijzen door middel van kerstloten. De prijsuitreiking ervan vond plaats op zaterdag 16 december. Tot en met 15 december kon iedere bezoeker eenvoudig meedingen naar de vele tientallen prijzen door het invullen van een bij de winkeliers verkregen kaartje, waarop de naam en het telefoonnummer kon worden vermeld. Getuige de vele honderden kaartjes die waren gedeponeerd in de daarvoor bestemde bussen is daar gretig gebruik van gemaakt. 

Gratis winkelen
De hoofdprijs, 1 minuut lang gratis winkelen bij de Dekamarkt, werd gewonnen door de familie Horssen. Vandaag werden Henk en Ellen van Horssen in de gelegenheid gesteld om op een rustig moment zo veel mogelijk boodschappen in de winkelwagen te deponeren. Dat is ze goed gelukt, waarbij geen rayon werd overgeslagen om de kar te vullen. Met als uiteindelijk resultaat artikelen ter waarde van € 332,31. De zichtbaar verheugde winnaars stonden glunderend bij de kassa.  

Andere prijzen
De andere prijswinnaars werden in december al verblijd met prijzen als gourmetschotels voor vier personen, bloemen-cadeaubonnen, cadeaubonnen van diverse winkeliers, kerststollen, telefoonhoesjes, een knipbeurt bij de kapsalon, Celebrations, een weekendje weg, visschotels en volle winkeltassen. Daarnaast nog eens zestig prijswinnaars die middels een telefoontje op de hoogte werden gebracht. 

Henk en Ellen van Horssen
De winnaars Henk en Ellen van Horssen hoeven voorlopig even geen boodschappen meer te doen. Naast cosmetica, vlees, kratten bier en allerlei andere bijzondere producten kunnen zij zich de komende tijd gelukkig prijzen met de vandaag verworven boodschappen. We zullen ze ongetwijfeld na verloop van tijd weer kunnen aanschouwen in winkelcentrum Grote Beer, waar ze uiterst prettige herinneringen aan zullen overhouden.

Prijswinnaars Henk en Ellen van Horssen in wc Grote Beer E Prijswinnaars Henk en Ellen van Horssen in wc Grote Beer E
Prijswinnaars Henk en Ellen van Horssen in w.c. Grote Beer voor aanvang Prijswinnaars Henk en Ellen van Horssen in w.c. Grote Beer voor aanvang