Uniek optreden met 100 zangers: 4 koren in concert in de Oosterkerk

30-01-2024

HOORNGIDS HOORN | Op zondag 18 februari is het in de Oosterkerk dé gelegenheid om te genieten van diverse koren, waarbij ieder koor met hun eigen repertoire te horen zal zijn. Op initiatief van Vocaal Theater Groep UniCorno uit Hoorn brengt zij samen met Vocalgroup Basta! uit Enkhuizen, Meezingkoor Om te Hoorn uit Hoorn en Vocalgroup Men@Work uit Spierdijk een prachtig, middagvullend en afwisselend optreden.

Voorbeelden van wat het publiek kan verwachten: Vluchten kan niet meer, De oude muzikant, Wake up call, Long journy home, Les Miserables, Don’t stop me now, De Jantjes en Miss Saigon.

Voor ieder wat wils
Het door de vier koren gebrachte repertoire is voor ieder wat wils. Van Licht klassiek tot Pop, van Musical en Nederlandstalig repertoire tot Opera. De koren treden afwisselend op en staan onder leiding van hun eigen dirigent. Dit zijn Frank Hoebe, Stefan Karsten met combo en Margreet Drijver.

Halleluja
Het slot van deze middag is uniek: alle koren treden gezamenlijk op en brengen het overbekende Halleluja onder leiding van Frank Hoebe. Het zal een spektakel worden om maar liefst 100 koorleden bij elkaar te hebben die dit mooie nummer gezamenlijk zullen vertolken.     

Kaarten
De kaarten zijn alleen online te verkrijgen via www.podiumplein.nl (http://www.podiumplein.nl) en kosten € 15,00. Op de middag van het concert is er beperkt de mogelijkheid om aan de deur kaarten te verkrijgen als die er nog zijn. De entreeprijs is dan € 17,50.
Het concert vindt plaats op zondag 18 februari in de Oosterkerk aan het Grote Oost 58 -60 in Hoorn. De aanvang is om 14.00 uur.

Meezingkoor Om te Hoorn Meezingkoor Om te Hoorn
Vier koren in Oosterkerk Vier koren in Oosterkerk