Kumpulan, Indische middag met de Street Rollers in Oosterkerk

31-01-2024

HOORNGIDS HOORN | Culturele Stichting Acara Vita Nova organiseert op zondagmiddag 10 maart een gezellige muzikale middag met een Indisch tintje (Kumpulan), die voor iedereen toegankelijk is. Op basis van eerdere evenementen van de organisatie belooft het een fantastische middag te worden, zeker ook dankzij het optreden van The Street Rollers, een band  met een jarenlange ervaring.

Hits uit de jaren 50/60
De band speelt voornamelijk covers uit de jaren 50/60 zoals Cliff Richard, The Everly Brothers, Elvis Presley, Buddy Holly enz. Ook brengen ze geregeld enkele Maleisische liedjes ten gehore. Heeft u de Street Rollers gemist tijdens de Pasar Malam in het Westfries Museum, dan is dit een unieke gelegenheid om bij te wonen.

De Kumpulan in de Oosterkerk aan het Grote Oost in Hoorn begint zondag 10 maart om 13.30 uur en duurt tot 17.30 uur. De Indische catering verzorgt heerlijke maaltijden en diverse snacks. Reserveer of boek tijdig uw toegangskaartje via: adoe.adoe@acaravitanova.nl (mailto:adoe.adoe@acaravitanova.nl) of www.podiumplein.nl (http://www.podiumplein.nl) . Reserveren kan ook via telefoon 0683351218. U wordt verzocht om tijdig een tafel te reserveren want op is op.

Street Roller Paser 16 november 2023 Street Roller Paser 16 november 2023