Gasten in Radio Actueel: Charlotte Hömann (MAK) en Martin Menger (lezing)

Zaterdag 10 februari van 14 tot 16 uur op HoornRadio

HOORNGIDS HOORN | Zaterdag 10 februari 2024 is het actualiteitenprogramma Radio Actueel op HoornRadio te beluisteren van 14 tot 16 uur.

Deze keer met Charlotte Hömann en Martin Menger. Met Charlotte Hömann, de nieuwe manager van MAK-Blokweer, praat Johan van der Tuin over haar nieuwe functie, haar plannen en welke activiteiten MAK-Blokweer de komende weken organiseert.
Martin Menger is journalist bij het NHD, maar hij geeft af en toe ook een lezing; zo ook nu over het werk dat zijn moeder Truus Menger deed in de Tweede Wereldoorlog. Met hem praat Johan hierover maar ook over het belang van democratie. De gesprekken worden afgewisseld met nieuwtjes en muziek.

Presentatie Johan van der Tuin, techniek en muziek Peter Kaarls.

HoornRadio is 24/7 in en rond Hoorn te ontvangen op www.hoornradio.nl (http://www.hoornradio.nl) en de app Tunein Radio.
Achteraf luisteren kan vanaf 22.30 uur op de dag van de uitzending tot minimaal een week daarna via ‘Live Gemist’ op www.hoornradio.nl (http://www.hoornradio.nl) bereikbaar via de browser op desktop, tablet en mobiel.

Martin Menger en Charlotte Hömann Martin Menger en Charlotte Hömann