Gasten in Radio Actueel: Ron Dol (Expoost), Arnica Gortzak en Lisa Klinkenberg (ex-PvdA), Arnold Wegner (PvdA)

Zaterdag 17 februari van 14 tot 16 uur op HoornRadio

HOORNGIDS HOORN | Zaterdag 17 februari 2024 is het actualiteitenprogramma Radio Actueel op HoornRadio te beluisteren van 14 tot 16 uur.

Deze keer met Arnica Gortzak, Lisa Klinkenberg en Arnold Wegner. Arnica Gortzak en Lisa Klinkenberg hebben vorige week de PvdA-fractie verlaten en sindsdien is Arnold Wegner het enige raadslid voor de PvdA in Hoorn.
Zowel met Arnica Gortzak en Lisa Klinkenberg als met Arnold Wegner praat Johan van der Tuin over de reden van het uitstappen en de gevolgen voor de fractie en de raad.
Daarnaast is Ron Dol te gast. Hij is een van de krachten achter  Expoost. Met hem spreekt Johan van der Tuin over de doorstart van de succesvolle expositie-organisatie Expoost.

De gesprekken worden afgewisseld met nieuwtjes en muziek.

Presentatie Johan van der Tuin, techniek en muziek Peter Kaarls.

HoornRadio is 24/7 in en rond Hoorn te ontvangen op www.hoornradio.nl (http://www.hoornradio.nl) en de app Tunein Radio.
Achteraf luisteren kan vanaf 22.30 uur op de dag van de uitzending tot minimaal een week daarna via ‘Live Gemist’ op www.hoornradio.nl (http://www.hoornradio.nl) bereikbaar via de browser op desktop, tablet en mobiel.

Arnica Gortzak, Lisa Klinkenberg, Arnold Wegner, Ron Dol Arnica Gortzak, Lisa Klinkenberg, Arnold Wegner, Ron Dol