Magisch Concert door Regio-orkest Muziekschool Boedijn in de Oosterkerk

Samen met Brassband Hoorn

HOORNGIDS HOORN | Op zaterdag 9 maart brengt het Regio-orkest van Muziekschool Boedijn een betoverend concert naar de sfeervolle Oosterkerk in Hoorn. Ervaar de pracht van muziek in deze setting, waar gevorderde musici uit de regio Westfriesland hun passie voor muziek delen, onder leiding van dirigent Jean-Luc Vriend.

Dit jaar belooft een muzikale reis te worden met een repertoire dat varieert van klassieke composities, waaronder Ravel’s Bolero en Rossini’s Ouverture Willem Tell, tot eigentijdse melodieën uit Sherlock Holmes en How To Train Your Dragon. De orkestleden hebben zelf de verzoeknummers gekozen, wat zorgt voor een persoonlijke en boeiende muzikale ervaring.

Samen met Brassband Hoorn
Dit jaar voegt het Regio-orkest een extra dimensie toe aan het concert door samen te werken met de Brassband Hoorn. Samen creëren ze een warme en ingetogen muzikale sfeer die de Oosterkerk zal vullen. Een onvergetelijke avond vol muzikale pracht wacht op je. Mis het niet.

Kaarten
Kaarten zijn verkrijgbaar bij muziekschool Boedijn en kunnen tevens op de avond zelf aan de zaal worden aangeschaft. Toegangsprijzen: volwassenen €12,- en kinderen (tot en met 17 jaar) speciaal tarief van €2,50. Voor meer informatie en kaartverkoop, neem contact op met muziekschool Boedijn. Telefoon 0229-238189. Zie ook www.muziekschoolboedijn.nl (http://www.muziekschoolboedijn.nl) .

Regio Orkest Boedijn Regio Orkest Boedijn