Podcast 'De Spraakmakers' 3e editie staat online

Driegesprek Johan van der Tuin, Hans Schipper en Johan Goossens

HOORNGIDS HOORN/REGIO | Van ’De Spraakmakers’, is vandaag de 3e editie van de podcast online gekomen. In deze podcast vindt een driegesprek plaats tussen Johan van der Tuin, Hans Schipper en Johan Goossens. 

Hans Schipper is oud-gedeputeerde in Noord-Holland, momenteel voorzitter van de Stichting Zorg Zoals de Westfries het Wil, Johan Goossens en Johan van der Tuin zijn oud-raadsleden. Het thema van de podcast is wat hen in de politiek opvalt. Dat is dit keer de gemeenteraad van Hoorn, de burgemeestersvacature in Drechterland  en gebeurtenissen in- en rond de Tweede Kamer en kabinetsformatie.

Evenals de voorgaande twee podcasts van ’De Spraakmakers’ is de 3e editie te vinden op www.hoornradio.nl (http://www.hoornradio.nl) onder menu ’Podcasts’, te beluisteren via desktop, laptop, tablet en mobiel.

HoornRadio is 24/7 in en rond Hoorn te ontvangen op www.hoornradio.nl en de app Tunein Radio. Achteraf luisteren kan vanaf 22.30 uur op de dag van de uitzending tot minimaal een week daarna via ‘Live Gemist’ op www.hoornradio.nl, bereikbaar via de browser op desktop, laptop, tablet en mobiel.

Foto: Pixabay

Podcast Podcast