Thrillerdag 9 maart in de Noorderkerk te Hoorn

19-02-2024

HOORNGIDS HOORN | Godijn Publishing, de sterk groeiende uitgever van fictieboeken, met een groot fonds in het thrillergenre, organiseert op zaterdag 9 maart een bloedstollend spannende dag voor thrillerliefhebbers. Thema van de dag is: WAAR VERBERG IK HET LIJK? Lezers en schrijvers zijn van harte welkom in de Noorderkerk te Hoorn van 13.00 – 17.00 uur. 

Wervelend programma
Diverse auteurs van Godijn Publishing hebben meegewerkt aan de totstandkoming van de eerste officiële thrillerdag. Dit heeft geresulteerd in een wervelend programma met onder andere de uitslag van een schrijfwedstrijd, meerdere workshops ‘hoe schrijf ik een thriller’, crime scene cleaning door Maurits Knegt, een heus moordspel waaraan alle bezoekers kunnen deelnemen, de lancering van de nieuwste thriller ‘Waar verberg ik het lijk’ en een meet & greet met meerdere auteurs. Ook is de uitgever aanwezig met een grote selectie van spannende boeken in de speciaal daarvoor ingerichte boekenkraam in de kerk. 

Entree en goody-bag
Iedereen is van harte welkom. De ticketprijs heeft een waarde van € 7,50 en kan tijdens de thrillerdag worden ingeleverd als korting bij de aanschaf van een van de aanwezige thrillers in de boekenkraam. Iedere bezoeker ontvangt na afloop van de Thrillerdag een goody-bag met spannende items.  
De Godijn Thrillerdag opent haar deuren vanaf 12.30 uur in de Noorderkerk, Kleine Noord 30 te Hoorn. Om stipt 13.00 uur start de dag met een nagelbijtende opening. Tickets zijn online (https://www.godijnpublishing.nl/galerij-en-webshop/toegangsbewijzen/thrillerdag-waar-verberg-ik-het-lijk/) te bestellen.

Thrillerdag Thrillerdag