Stephan Kaaij trainer Zwaluwen'30 in nieuwe seizoen

23-02-2024

HOORNGIDS HOORN | Voetbalvereniging HCSV Zwaluwen’30 heeft, als opvolger van Richard Bulterman, als nieuwe trainer in het seizoen 2024-2025 voor de Zwaluwen’30-selectie, Stephan Kaaij (45) benoemd. Met de nieuwe trainer werd een contract voor 1 jaar afgesloten.

Stephan Kaaij heeft al een Zwaluwen-achtergrond. Hij is als voetballer in de jeugd begonnen bij Zwaluwen’30. Hij speelde er zijn pupillentijd en als C-junior. Daarna speelde hij achtereenvolgens bij AZ, FC Volendam en HVV Hollandia. Als 15-jarige debuteerde hij in het eerste elftal van Hollandia. Zijn actieve voetballoopbaan sloot hij af bij Zwaluwen’30 en De Blokkers.

Loopbaan
Na zijn succesvolle actieve voetbalcarrière die hij wegens een blessure vervroegd moest afbreken was hij als trainer werkzaam bij De Blokkers, Purmersteijn, B-selectie van Zwaluwen’30, HSV Sport, FC Medemblik en in het lopende seizoen 2023-2024 als assistent van Lars Keppel bij de selectie HVV Hollandia.
Zwaluwen’30 staat in het huidige seizoen in de 2e klasse A op de 9e plaats met 17 punten uit 13 wedstrijden. De Hoornse vereniging is uitermate tevreden met deze aanstelling en ziet uit naar de samenwerking met de nieuwe trainer.

Stephan Kaaij in Zwaluwentenue Stephan Kaaij in Zwaluwentenue