Het jaarlijkse bidmoment: 13 maart bij Het Lichtbaken

05-03-2024

HOORNGIDS HOORN | Iedereen heeft een verlanglijstje. U ook. Daar staan soms heel grote dingen op: vrede, gezondheid, liefde, veiligheid, goede zorg, goed onderwijs, een relatie, een beter milieu, toekomst... Allemaal goede wensen voor de wijde wereld, voor jezelf en de mensen om je heen. Op biddag legt men bij Het Lichtbaken de zorgen en wensen bij God neer. 

Een woordvoerder van Het Lichtbaken: ”We willen ze graag loslaten en Hem in handen geven. Wordt het na 13 maart beter? Zeker weten! Om te beginnen: U wordt er beter van. Het lucht op, het opent perspectieven, het geeft nieuwe hoop, het versterkt je geloof. En... de Heere God wil zijn plan met de wereld realiseren in antwoord op ons gebed. Zijn Rijk komt!”   

Interkerkelijke samenkomst
Op woensdag 13 maart wordt er een interkerkelijke samenkomst gehouden in Het Lichtbaken. Het programma begint om 19.30 uur en bestaat uit zang, muziek, gebed en een Bijbeloverdenking. Daarna drinkt men een kopje koffie of thee en is er voor belangstellenden gelegenheid om gezamenlijk te bidden voor onze stad.
De avond wordt georganiseerd door Gebedsgroep Gideon en voorganger is Jan Boer. Het adres is Maelsonstraat 6. Iedereen is hartelijk welkom.

Biddag 2024 Biddag 2024