Kick off the season: Hoorn Modestad 23 & 24 maart 

08-03-2024

HOORNGIDS HOORN | In het weekend van zaterdag 23 en zondag 24 maart is het weer één groot fashionfeest in de binnenstad van Hoorn. Tijdens deze gezellige voorjaarseditie van het succesvolle evenement ‘Hoorn Modestad’ klinkt er muziek in de straten van de stad en tonen de deelnemende modezaken graag de mooiste mode in hun winkels voor het nieuwe seizoen.  

16e Editie Hoorns Modestad
Het bewijst dat een goede samenwerking tussen gemeente, organisaties, sponsoren en ondernemers er voor zorgt dat samen een bruisende binnenstad geboden kan worden aan bewoners en bezoekers. Niet alleen fashion stores, maar ook fashion gerelateerde zaken als bijvoorbeeld opticiens presenteren dit weekend  de nieuwste voorjaarscollecties. 

Muziek
In de straten van de historische binnenstad klinkt dit weekend gezellige muziek. Laat je fotograferen in één van de rijdende DJ auto’s op zaterdag 23 of zondag 24 maart. De deelnemers hebben dit weekend stuk voor stuk prachtige collectie presentaties in hun eigen winkels. Bijvoorbeeld een event van een bepaal merk, een extra hapje of drankje, een gratis goodiebag, een win actie. 
In de Noorderkerk aan het Kleine Noord is het weekend van 23 en 24 maart van 11.00 tot 12.00 uur een wervelende modeshow. De entree is gratis. De deelnemers zijn te herkennen aan de ballonpilaren voor de winkels.

Hoorn Modestad 2024 Hoorn Modestad 2024