Gratis naar Rasti Rostelli in De Huesmolen

02-04-2024

HOORNGIDS HOORN | Rasti Rostelli, Nederlands bekendste hypnotiseur, komt met zijn show op 12 april naar Hoorn. Het optreden in Wijkcentrum De Huesmolen zal ongetwijfeld vele bezoekers aantrekken, maar Rasti Rostelli zal woensdag 3 april in de uitzending van Hoornse Vertelsels op HoornRadio bekendmaken dat hij vijf maal twee tickets gratis gaat weggeven. Om daarvoor in aanmerking te komen hoeft men slechts een email te sturen naar een door hem in de uitzending genoemd emailadres. 

Tijdens de uitzending gaat Wally Ooms met hem in gesprek om iets meer te weten te komen over zijn achtergrond en wat de mensen in het wijkcentrum kunnen verwachten. Met meer dan 30 jaar ervaring in hypnose trekt Roland van den Berg onder de naam Rasti Rostelli volle zalen met zijn telepathie- en hypnoseshows. Inmiddels is hij Europa’s bekendste hypnotiseur.

Wijkcentrum De Huesmolen
Vrijdag 12 april zal de man die o.a. bekend is van verschillende tv-shows te aanschouwen zijn in wijkcentrum De Huesmolen. Mensen onder hypnose brengen is zijn grote specialiteit en dat zal hij tot uiting brengen tijdens zijn show. ‘De fascinatie van het ontastbare’ is wat hij het Nederlandse publiek opnieuw wil laten ervaren.
Het gesprek met Rasti Rostelli is woensdag tussen 15 en 16 uur te beluisteren op www.hoornradio.nl (http://www.hoornradio.nl) . Bovenin vindt u de knop ’Luister Live’ waarmee u het gesprek live kunt volgen. Met de knop ’Live gemist’ is het programma een week lang terug te luisteren. Wie gratis de show wil bezoeken doet er goed aan te luisteren naar datgene wat men moet doen om zonder betalen naar binnen te kunnen. Voor meer informatie kijk op https://rastirostelli.nl (https://rastirostelli.nl) .

Rasti Rostelli Rasti Rostelli