Gasten in Radio Actueel: raadsleden Rob Droste (VVD) en Jessica Visser (Hoorn Lokaal) en voorzitter 'Oude Muziek Nu' Hilbrand Adema

Zaterdag 6 april van 14 tot 16 uur op HoornRadio

HOORNGIDS HOORN | Zaterdag 6 april 2024 is het actualiteitenprogramma Radio Actueel op HoornRadio te beluisteren van 14 tot 16 uur

Deze keer met Hilbrand Adema, voorzitter van Hoorn Oude Muziek Nu, Rob Droste, raadslid VVD en Jessica Visser, raadslid Hoorn Lokaal. Met Hilbrand Adema praat Johan van der Tuin over de activiteiten van Oude Muziek Nu en zijn overige activiteiten, met Jessica Visser over de aanleg van het rugbyveld in Risdam-Noord en met Rob Droste over de drinkwatervoorziening in Hoorn en Westfriesland. De gesprekken worden afgewisseld met nieuws en muziek.

Presentatie Johan van der Tuin, techniek en muziek Peter Kaarls.

HoornRadio is 24/7 in en rond Hoorn te ontvangen op www.hoornradio.nl (http://www.hoornradio.nl) en de app Tunein Radio.
Achteraf luisteren kan vanaf 22.30 uur op de dag van de uitzending tot minimaal een week daarna via ‘Live Gemist’ op www.hoornradio.nl (http://www.hoornradio.nl)  bereikbaar via de browser op desktop, tablet en mobiel.

Hilbrand Adema, Rob Droste, Jessica Visser Hilbrand Adema, Rob Droste, Jessica Visser