Smalle Beurzen Festival zaterdag 6 april

05-04-2024

HOORNGIDS HOORN | Zaterdag 6 april vindt de derde editie van het Smalle Beurzen Festival plaats aan het Dampten 16 in Hoorn. Een dag met informatie en plezier voor iedereen met een smalle beurs. Op de informatiemarkt vind je naast pretactiviteiten ook organisaties die je verder willen en kunnen helpen. Het belooft een middag van informatie en plezier te worden voor ieder die wel een steuntje kan gebruiken. Wethouder Karin Hakhoff zal om 13.00 uur het festival openen.

Hulp zoeken
Soms zit je vast in je situatie of zie je door de bomen het bos niet meer. Een gesprek met iemand die naar je luistert en met je meedenkt kan dan helpend zijn. Niet alleen omdat het oplucht om je verhaal even kwijt te kunnen, maar ook omdat een ander net een ander inzicht kan bieden of een oplossing weet die jij niet kent. Op  het festival zijn daarom mensen aanwezig die naar je willen luisteren en je verder kunnen en willen helpen, zoals 1.Hoorn, WerkSaam, Stichting Leergeld, Hulpverlening Westfriese Kerken, Schuldhulpmaatje, Hart voor Hoorn, en meer.

Ontspanning en plezier
Het festival biedt naast informatie volop ruimte voor ontspanning, ontmoeting en plezier. Juist als je een krap budget hebt moet je de leuke dingen laten schieten, terwijl je die ontspanning en afleiding  in een moeilijke situatie goed kunt gebruiken. Daarom is er volop ruimte voor muziek, dans, creativiteit en kinderactiviteiten. Ook kun je naar de kapper, je nagels laten lakken of ontspannen bij een nekmassage. Er is een give-away markt van AyudaMe, live muziek en je kunt genieten van een modeshow met kleding uit de winkel van Bij Bosshardt. Jan en Lida Kooijman zullen gratis fietsen weggeven aan kinderen in de leeftijd van 1 tot 6 jaar. 

Parkeren
Het festival vindt plaats op zaterdag 6 april van 13.00 to 16.00 uur aan Dampten 16 in Hoorn. Toegang en activiteiten zijn gratis. De organisatie adviseert om zoveel mogelijk met de fiets of OV te komen vanwege beperkte parkeermogelijkheden. Kom je toch met de auto? Parkeer dan bij het station of bij Hof van Hoorn en loop naar het Dampten.
Het Smalle Beurzen Festival wordt georganiseerd in samenwerking met studenten van het Horizon College.

Smalle Beurzen Festival muziek Smalle Beurzen Festival muziek
Smalle Beurzen Festival fietsen Smalle Beurzen Festival fietsen