Unieke concertcombinatie van een 7-koppige band met kerkorgel in Oosterkerk: 'Church Organ Rockin’

13-04-2024

HOORNGIDS HOORN | Er zijn in de pop – en rockmuziek veel nummers met orgel geschreven en dat werd dan vaak op bijvoorbeeld een Hammondorgel gespeeld. Na twee succesvolle concerten in 2019 en 2023 komt er nu een complete band spelen in de Oosterkerk in Hoorn en worden de orgelpartijen gespeeld op het prachtige Bätz kerkorgel uit de 17e eeuw.

Klassiekers uit de rock- en popmuziek worden uitgevoerd met band en het prachtige 17e eeuwse Bätz kerkorgel. De band bestaat uit: Rhythm Haakman - toetsen en orgel, Jesper Huisman - gitaar, Bert Schipper - drums, Zach Steiner - bas en als zang John van der Schaaf, Enrico Kors en Megan Roele. Met muziek van o.a. The Doors, Deep Purple, Santana, Pink Floyd en Procol Harum.

Informatie
Het concert in de Oosterkerk aan het Grote Oost te Hoorn vindt plaats op zaterdag 20 april. De aanvang is om 20.30 uur, kerk open om 20.00 uur. Met uitzondering van de kerkbanken zijn er tijdens het concert alleen staanplaatsen. Klik hier (https://www.podiumplein.nl/artiesten/arjan-buur-concertorganisator/voorstellingen/church-organ-rockin-20-apr-2024) voor meer info.

Church Organ Rockin Church Organ Rockin