Westfriese Fietstocht Aangepast Sporten

Tandems en fietsen kunnen tot 18 augustus gereserveerd worden!

Zondag 10 september organiseren de drie Westfriese Tourclubs (Tourclub Wognum, Westfriese Tourclub en Toerclub Grootebroek) in samenwerking met het Samenwerkingsverband Aangepast Sporten voor de tweede maal een fietstocht voor mensen met een beperking.
 
Ditmaal zal de tocht deels geïntegreerd worden geïntegreerd in een tweetal andere evenementen, namelijk Westfriesland on Wheels en de Fun Run. Alle evenementen hebben hun start en finish op het sportcomplex van HRTC. De fietstocht heeft zijn eigen route en gaat richting West-Friesland-West, dit in tegenstelling tot vorig jaar toen er naar het oosten werd gefietst.

Er zal wederom in twee groepen twee verschillende routes gereden worden. Of dit nu op de fiets, tandem, ligfiets of handbike is, het maakt allemaal niet. Vrijwilligers van de tourclubs en medewerkers van het Rode Kruis zorgen voor de noodzakelijke begeleiding. De organisatie kan voor de deelnemers fietsen en tandems verzorgen. Geïnteresseerden dienen deze echter tot 18 augustus aanstaande te reserveren!

Wilt u meer weten, een fiets/ tandem reserveren of inschrijven? Kijk dan op www.sportservicenoordholland.nl. U kunt ook contact opnemen met de regiomedewerker aangepast sporten, Jos Koopmans, tel: 0229-259455 of e-mail: jkoopmans@sportservicenoordholland.nl.