Jongens rijden met brommer in op bejaard echtpaar

Politie zoekt getuigen

De politie zoekt getuigen van misdragingen van bromfietsers, waardoor een 77-jarige man uit Hoorn gewond raakte. De man liep op zondagavond omstreeks 21.45 uur met zijn 74-jarige echtgenote op het trottoir van de Johannes Poststraat en de Sint Jozefstraat in Hoorn toen er twee jongens samen op een scooter of bromfiets aan kwamen rijden. De jongens reden recht op het echtpaar af om slechts op korte afstand voor hen uit te wijken. Hierbij reden de jongens over het trottoir. Deze manoeuvre werd nog twee maal herhaald, waarbij de laatste keer de man werd geraakt. Hierbij kwam hij op de Sint Jozefstraat ten val en liep ernstige ontvellingen en kneuzingen op. Toen de man op de grond lag reden de jongens nog enkele malen hard lachend langs, terwijl zij hun middelvinger opstaken. De jongens verdwenen in de richting Goudsmitstraat en de Mathijsstraat.
De politie zoekt getuigen van dit onbehoorlijke verkeersgedrag, met name een man die het echtpaar heeft geholpen. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie in Hoorn, tel.nr. 0900-8844 (lokaal tarief).

Reacties
Reactie: (Nino)
18-8-2006, 20:47
En wat als het nou Marokkaanse ouderen waren?

Dan was het zeker niet erg geweest vuile racisten!!!

Reactie: (Daniël)
15-8-2006, 21:44
geen zin om op zulke onzin te reageren....schande dat het gebeurd en niemand iets doet of ziet.
En reacties zoals die van Jansen...

Reactie: (jansen)
13-8-2006, 12:03
als het autochtonen zijn wordt dat meestal wel vermeld

Mocro’s Raus!

Reactie: (Ikke)
12-8-2006, 13:19
Waarom is er geen beschrijving van deze asociale rotjongens bijgeschreven ? Of hadden ze ondanks hun aanslag toch "netjes" een helm op ? Waarom wordt er trouwens meteen, door sommige, vanuit gegaan dat het allochtonen zijn ? Het is een schande eather way...

Reactie: (Michael)
8-8-2006, 21:42
Zullen wel weer van die brtuale asielzoekers zijn uit de Grote Waal

Reactie: (Piet)
4-8-2006, 12:32
Jammer dat er geen ouderwetse dienders meer bestaan die op heterdaad kunnen betrappen en durven op te treden.
Dan waren deze "varkentjes" wel gewassen.

Reactie: (Meerdervoort)
4-8-2006, 11:17
Het feit dat het gebagatiseerd wordt als onbehoorlijk gedrag en misdragingen, terwijl het eerder poging tot moord met voorbedachte rade is, geeft aan dat het marokkanen zijn, niets ten kwade van die lieve verrijkers van de Hollandse cultuur.