3 September start de losse kaartverkoop Park

ingevoerd op 26-8-2006

Zondag 3 september gaan om 12.00 uur de theaterkassa’s van schouwburg Het Park open. Vanaf dat moment kunt u uw kaarten kopen voor alle voorstellingen die komend seizoen in het Park te zien zijn. Oók voor voorstellingen die in abonnement uitverkocht raakten, want het Park houdt altijd minimaal 50 (vlakke vloer) tot 100 kaarten (grote zaal) beschikbaar voor de losse verkoop.
 
Met een kleine 300 voorstellingen heeft het Park dit seizoen een uitgebreid aanbod van onder meer toneel, cabaret, dans, familievoorstellingen, muziektheater en musical. 3 September is hét moment om kaartjes te bemachtigen voor bijvoorbeeld Marc Marie, Brigitte Kaandorp, Jan Jaap vd Wal, De Lama’s, Youp van ’t Hek, Grease, Claudia de Breij, René Froger, Sleeping Beauty en ga zo maar door. Een totaal overzicht van alle voorstellingen die komend seizoen in het Park te zien zijn vindt u op www.hetpark.nl.
Vanaf 4 september, 13.00 uur, kunt u ook via hetpark.nl kaarten reserveren.

De kassa is op 3 september niet telefonisch of per mail te bereiken. U kunt per persoon maximaal 4 kaarten per voorstelling kopen.