Leo van Oudheusden nieuwe voorzitter D66

ingevoerd op 10-9-2006

De leden van D66 Hoorn hebben via een algemene stemming  Leo van Oudheusden tot nieuwe voorzitter gekozen. Hij volgt hiermee Harold IJskes op, die zich namens D66 verkiesbaar stelt voor de provinciale statenverkiezingen in november 2007.

De 59-jarige Leo van Oudheusden is parttime werkzaam als kinderarts in het Westfries Gasthuis in Hoorn. ”Ik wilde mij op politiek gebied meer gaan inzetten en D66 is eigenlijk de enige partij waar ik mijn sociaal-liberale ideeën het meest zie terugkomen. Als je het programma van D66 Hoorn bekijkt zie je in één oogopslag dat het barst van de goede ideeën. Samen met de overige leden van het bestuur en raadslid Arthur Helling wil ik mij gaan inzetten om deze plannen meer zichtbaar te maken. Vooral de lange wachtlijsten bij de diverse hulpinstanties , iets wat ik tegenkom in mijn werk, is iets waar heel snel actie op ondernomen moet worden.”

Scheidend voorzitter Harold IJskes: ”Met de unanieme keuze voor Leo Oudheusden hebben de leden van D66 Hoorn laten zien dat zij vol vertrouwen de komende verkiezingen ingaan. Het zal een zware klus worden, maar met het landelijke verkiezingsprogramma ’Het gaat om mensen’ weet ik zeker dat D66 een inhoudelijk boodschap kan en moet toevoegen aan de politiek in Den Haag!” IJskes sprak verder zijn waardering uit voor de plannen van Oudheusden en wenst hem veel succes toe. Het bestuur van D66 Hoorn bestaat verder uit Joke Hermans die Ireen Laarakker opvolgt, Ina Bakker blijft aan als bestuurslid met de functie van penningmeester. Nieuw is Jan Kwadijk als algemeen bestuurslid.


Meer informatie over D66 Hoorn: www.D66hoorn.nl
Meer informatie over het nieuwe verkiezingsprogramma van D66: www.D66.nl


Reacties
Reactie: (devries)
11-9-2006, 17:42
4 man bestuur voor een eenmansfrctie in de raad ? is dat niet wat overdreven, bij de landelijke verkiezingen zal het pechthold misschien net lukken om 1 zetel te halen als ie mazzel heeft, het volk is de poppenkast niet vergeten hoor. D66 heeft er een potje van gemaakt en met alle achteruitgang meegestemd in de kamer en wat hebben ze er zelf aan overgehouden ? Ze hebben meegeholpen de sociale voorzieningen af te breken en worden daar m.i. nu terecht voor afgestraft.