Kandidaten gezocht voor Westfriese Ondernemingsprijs

ingevoerd op 18-9-2006

Donderdagavond 15 februari 2007 is het weer zover: dan wordt de winnaar van de ondernemersprijs “Westfriesland Méér 2006” bekend gemaakt. Het is al de vijftiende maal dat deze prestigieuze prijs wordt uitgereikt tijdens het Westfries Ondernemersgala in Schouwburg Het Park te Hoorn.

De jury van de ondernemersprijs is op zoek naar geschikte kandidaten. Kent u een bedrijf dat in aanmerking zou kunnen komen voor deze Westfriese ereprijs? U kunt zowel uw eigen als andere ondernemingen voordragen door een aanmeldingsformulier aan te vragen bij info@au-boulot.nl.
Alle aanmeldingen worden beoordeeld door de onafhankelijke jury. De aanmelding dient vóór 1 november 2006 ontvangen te zijn. Mocht de jury naar aanleiding van uw kandidaat aanvullende informatie nodig hebben, dan hoort u dat medio november.

Ook dit jaar kunt u naast gegadigden voor de Ondernemingsprijs Westfriesland Méér weer kandidaten indienen voor de Aanmoedigingsprijs voor veelbelovende jonge ondernemingen. Deze prijs wordt jaarlijks ter beschikking gesteld door de Westfriese Bedrijvengroep.
Meer informatie over het Westfries Ondernemersgala kunt u verkrijgen via Judith Albers van Au Boulot Coördinatie, tel.nr.: 0228-322524