Voormalig wethouder Hoorn gaat naar Alkmaar

ingevoerd op 10-10-2006

Zeer waarschijnlijk wordt eind oktober Henk Hansen uit Hoorn wethouder voor de VVD in Alkmaar. Hansen was tot vlak na de gemeenteraadsverkiezingen wethouder in Hoorn, maar voor zijn fractie was er toen geen plek meer in het nieuwe college. Door wie Hansen als raadslid wordt opgevolgd is nog niet bekend. Hansen volgt Arie Epskamp, die twee weken geleden opstapte nadat hij een SMS-je had verstuurd waarin hij zich kritisch had uitgelaten over collega-wethouder Simon Binnendijk.

Hansen was vier jaar verantwoordelijk voor volkshuisvesting, ruimtelijke ordening en milieu in Hoorn. Van 1998 tot 2002 was hij raadslid voor de VVD. Hij zal zich in Alkmaar gaan bezig houden met het grote stedenbeleid, integrale veiligheid, monumentenzorg, parkeerbeleid, verkeer en vervoer, volkshuisvesting, de herstructurering van de wijk Overdie en de regionale samenwerking.

Fractievoorzitter Jolande de Bont is verheugd over de aanstaande benoeming van Henk Hansen in het Alkmaarse college. “Met Henk Hansen halen we in Alkmaar een jonge, maar ervaren bestuurder in huis. Een nieuwe wethouder met een uitstekende teamgeest, die zich in eerdere functies al op een prima manier bewezen heeft. We verwachten heel veel van deze benoeming.”

Reacties
Reactie: (keysersoze@debaas.nl)
28-10-2006, 20:52
Ach, ambtenaren. Het kost wat, maar dan heb heb je ook niets.

Reactie: (daniël)
15-10-2006, 19:07
Pas maar op met dit soort oneliners..Voor je het weet zit die Panekoek (Bram voor intimi) je kop gek te zeuren of heb je en IPban aan je broek van de redactie..

verder heb ik niets toe te voegen aan het gegeven commentaar..

Reactie: (devries)
12-10-2006, 10:53
Haha, mooi opgeruimd staat netjes,veel plezier met deze arrogante kwast in Alkmaar. Hij had het zo goed gedaan in hoorn dat het zetelaantal halveerde, het is maar wat je kwaliteit noemt. Minachting voor de burgers dat heeft deze man in ieder geval wel !