Romeo en Julia in Pakhuis

ingevoerd op 16-10-2006

Na de ongelofelijke successen van I LOVE YOU, YOU’RE PERFECT, NOW CHANGE,  HONK! en WAR komt KOSMO wederom met een ”kleine” musical:
ROMEO EN JULIA
De muziek is van G. Presgurvic,  Prince, e.a. De teksten zijn van Okke C. Emmens.
Choreografie en Musicalcoördinatie: Monique Penders,
Muzikale Leiding: Wouter Hakhoff
Regie: Okke C. Emmens.

Als Romeo en Julia elkaar ontmoeten op een gemaskerd bal is het liefde op het eerste gezicht. Ze zijn vast besloten bij elkaar te blijven, ondanks dat hun families al sinds mensenheugenis ruzie hebben. Ze besluiten in het geheim te trouwen.
Dan raakt Romeo betrokken bij een vechtpartij waarbij doden vallen. Hij wordt verbannen. Ondertussen zijn de ouders van Julia druk bezig haar trouwerij voor te bereiden met graaf Paris. (Zij weten natuurlijk niet dat Julia al getrouwd is met Romeo)
Julia voelt zich steeds meer in het nauw gedreven en wendt zich tot pater Laurence. Deze oppert een list om de geliefden bij elkaar te krijgen: Julia moet een middeltje drinken waardoor ze schijndood wordt. Haar familie zal haar dan in die toestand begraven. Ondertussen zal de pater Romeo op de hoogte brengen en naar de graftombe laten komen om samen met Julia, als zij uit haar schijndood ontwaakt, een nieuw leven te beginnen. Dit kan natuurlijk niet goed gaan …
“Nooit trof een noodlot twee gelieven zo, als dat van Julia en haar Romeo”
In de voorstelling zijn diverse Romeo’s en diverse Julia’s te zien. Hiermee willen wij aangeven dat het niet uitmaakt wie je bent of wat je bent, maar dat iedereen op zoek is naar die ene ware. En of we hem of haar ooit vinden…?
De voorstellingen zijn:
28 en 29 oktober 2006, Theater Het Pakhuis te Hoorn, 0229-247202
 
KOSMO bestaat uit jongeren die via scholing, lessen en workshops werken aan een musical. Na 4 auditie rondes zijn 10 jongeren uitgenodigd om aan deze musical mee te doen. Er wordt hard gewerkt aan zang, dans en spel. De bedoeling is de jongeren een zo breed mogelijke basis te bieden om optimaal in een musical te kunnen functioneren. Het resultaat is dan ook hartverscheurend mooi.
Kaarten voor alle voorstellingen kunt u reserveren bij de betreffende theaters.

Reacties
Reactie: (Pindaverslaafde)
29-10-2006, 10:24
deze musical is vett!